Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Legjobb vörös pöttyös könyvek?

Legjobb vörös pöttyös könyvek?

Figyelt kérdés
elég sokat olvastam már, de most szeretnék egy újba belekezdeni. legjobban a Csitt, Csitt tetszett és annak a 2.része. olvastam a twilight trilógiát is. evermore, evernight, ördög csókja, éjféli bál. ezekhez hasonlókra gondoltam . köszi előre is

2012. nov. 23. 13:44
 1/6 rejtőke ***** válasza:
Stray, Tizenhárom okom volt...
2012. nov. 23. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak azokat tudom neked ajánlani, amiket olvastam, de azokat nyugodt szívvel!:)

Én is imádtam a Csitt,Csitt-et, a Twilightot, az Evermore-t és az Evernightot, de olvastam az Éjféli bál-t is.:)

Amit szerintem imádnál: Szurovecz Kitti - Fényemberek (1-2.) Gyémántfiú (1-2.)

L.J. Smith - Vámpírnaplók

Bree Despain - Fekete bárány, Fehér farkas (most jelenik meg a 3. rész)

Alex Flinn - Csók, pont jókor (a Csipkerózsika feldolgozása. Szerintem tisztában vagy vele, hogy az Éjféli bál is feldolgozás volt. ;) Alex másik könyvét még nem olvastam.)

Lauren Kate - Fallen (+részei)

Maggie Stiefvater - Shiver, Linger, Forever (ezt akkor ajánlom, ha nagyon türelmes vagy, mert az első részt leszámítva a többi... khm... már nem igazán ütötte meg az izgalmas alsó mércéjét. Max. a végén. A Forevert még nem olvastam, de barátnőm igen...)

Én most olvasom az Evermore kötetek szerzőkétől: (Alyson Noel) Lúzerek és bálkirálynők :)

2012. nov. 24. 08:35
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi :) sokat segítettél !
2012. nov. 24. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Stray, Latrok

Sötét erők trilógia

Pokoli báléjszakák.

2012. nov. 24. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Tökéletes kémia

A vonzás szabálya

és én olvastam ALex Flinn másik könyvét nekem nagyon tetszet az a címe, hogy Beastly

No és én (francia könyv de nagyon jó)

2012. dec. 2. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Julie Kagawa:Vaskirály

Nagyon jó a könyv alapötlete.Tündéres,mesés jellegű nem túl egyedi,de azért olvastatja magát.

2013. febr. 3. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!