Legjobb vörös pöttyös könyvek?
Szia!
Én csak azokat tudom neked ajánlani, amiket olvastam, de azokat nyugodt szívvel!:)
Én is imádtam a Csitt,Csitt-et, a Twilightot, az Evermore-t és az Evernightot, de olvastam az Éjféli bál-t is.:)
Amit szerintem imádnál: Szurovecz Kitti - Fényemberek (1-2.) Gyémántfiú (1-2.)
L.J. Smith - Vámpírnaplók
Bree Despain - Fekete bárány, Fehér farkas (most jelenik meg a 3. rész)
Alex Flinn - Csók, pont jókor (a Csipkerózsika feldolgozása. Szerintem tisztában vagy vele, hogy az Éjféli bál is feldolgozás volt. ;) Alex másik könyvét még nem olvastam.)
Lauren Kate - Fallen (+részei)
Maggie Stiefvater - Shiver, Linger, Forever (ezt akkor ajánlom, ha nagyon türelmes vagy, mert az első részt leszámítva a többi... khm... már nem igazán ütötte meg az izgalmas alsó mércéjét. Max. a végén. A Forevert még nem olvastam, de barátnőm igen...)
Én most olvasom az Evermore kötetek szerzőkétől: (Alyson Noel) Lúzerek és bálkirálynők :)
Stray, Latrok
Sötét erők trilógia
Pokoli báléjszakák.
Tökéletes kémia
A vonzás szabálya
és én olvastam ALex Flinn másik könyvét nekem nagyon tetszet az a címe, hogy Beastly
No és én (francia könyv de nagyon jó)
Julie Kagawa:Vaskirály
Nagyon jó a könyv alapötlete.Tündéres,mesés jellegű nem túl egyedi,de azért olvastatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!