Aki szeret olvasgatni, légyszíves vetne pár pillantást a kis történetemre, amit elkezdtem? Építő jellegű kritikát szívesen várok!
Erre az oldalra töltöm fel blog-szerűen a sztorimat. Igen, tudom hogy g-portal-os, de ettől még nem ilyen "Szerelmes vagyok Justin Bieberbe" téma...:) Egyébként is már 18 éves vagyok.
Egy picikét hajazni fog a Született gyilkosok című filmre (tudom, hogy kicsit "beteg", de nagyon érdekel a téma), viszont egyenlőre még nagyon az elején, a szerelmi résznél tartok csak.
Nagyon szeretek írni, és a magyar tanárom szerint nem tehetség vagyok, de azért van érzékem hozzá. Kíváncsi lennék külső véleményekre is.
köszönöm :)
Az első fejezetet kezdtem el olvasni.
A reggel felkelős kezdésnél nagyobb közhely NINCS. Minden kezdő író ezt erőlteti, pedig elcsépelt.
Mi az, hogy "kedves nap"? Ezt többször is írod, pedig értelmelten, magyartalan és bugyuta. Egy nap nem kedves. Te ezt szoktad mondani a valóságban?
"...balra fordultam, ugyanis ott volt a konyhánk" Ez szintén olyan idétlen.
Nem keltette fel az érdeklődésemet ez a sulis cucc, a stílus szintén nem jól olvasható szerintem. Valahogy semmi olyat nem találtam benne, amitől olvasni akarnám.
Nekem tetszett. Mondjuk az megütötte a fülemet (szememet) hogy azt írtad átlagos dolgokról gondolkodtam
Ilyen nincs egy könyvben - ha tök lényegtelen ne írd le, ha meg le akarod írni, írd, hogy mit gondoltál, így bele tud helyezkedni az olvasó a te világodba, különben végig kicsit külső szemlélő lesz. Bár lehet, direkt csináltad ilyenre - vannak ilyen könyvek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!