Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Leiner...

Mi a véleményetek Leiner Laura-késtél c. könyvéröl? Leirná valaki a tartalmát légyszives?

Figyelt kérdés
A valaszokat elore is koszonom!!

2014. nov. 2. 22:37
 1/1 anonim válasza:
Budai Rebeka, aki tizenhat évesen egy gimnáziumi együttesben játszott, egy átlagos napon zenés videót posztolt az egyik közösségi oldalra. A dal pillanatok alatt hihetetlenül népszerű lett, és Rebekát felkarolta Körte, a tetoválóművészből lett zenei menedzser. Azóta az egész ország Bexiként ismeri a tinisztár. Bexit most egy zenei tehetségkutató műsor elődöntőjébe hívják, hogy duettet énekeljen Nagy Márkkal, az egyik versenyzővel. Menedzsere tanácsára a lány eleget tesz a felérésnek, mert kell a reklám a hamarosan megjelenő második lemezének. És ezzel kezdetét veszi egy nagyon zűrös hét... Nos. Nekem nagyon tetszett a könyv, engem megfogott és magával rántott. Mivel ez egy sorozat lesz, alig várom a következő részt! Szerintem Nagy Márk összejön Bexivel (de ez csak azén véleményem!!!)bár ha tényleg megtörténne ez az esemény, én nagyon örülnek neki! Hajrá Márxi!! <3
2014. nov. 4. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!