Szerintetek milyen Leiner Laura új könyve, a Késtél az SZJG-hez, a Bábelhez és az Akkor szakítsunkhoz képest?
Figyelt kérdés
Jobb/rosszabb? Miért?2014. okt. 27. 22:06
1/18 anonim válasza:
Most olvastam és nekem tetszett, bár egy kicsit sablonos lett (a többihez képest) :) Nem mondom h jobb vagy rosszabb, inkább úgy fogalmazok h nem tetszett annyira mint a Bábel vagy az SZJG de az Akkor szakítsunknál jobb.
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, egyébként nekem is tetszett, csak kívácsi voltam, hogy mások hogy vannak vele.
2014. okt. 28. 11:42
3/18 anonim válasza:
esetleg nem tudjátok h hol lehet ebook on elolvasni?
4/18 anonim válasza:
Az Asz-nál mindenféleképpen jobb, a SZJG-től rosszabb, bár az SZJG 8 kötetes, míg ez még csak 1, így annyira nem lehet összehasonlítani :D Nekem nagyon tetszett. #márker :D
5/18 anonim válasza:
A Leiner rajongók nagyrészt imádni fogják, de szerintem ugyanolyan sablonos mint a többi. (Mondom ezt úgy, hogy mindegyiket imádtam:D)
6/18 anonim válasza:
Aww,szerintem mangyon jóó lett c:
7/18 BKami06 válasza:
Nekem a Bábel után ez lett a kedvencem, lehet hogy sokan kicsit sablonosnak vélik de a vége már nem megszokott szerintem :). Bár ha a Késtélt sablonosnak vettük akkor az SZJG-t is az...
A Bexi-sorozat szerintem legalàbb akkor siker lesz mint a többi:).
8/18 Cortezlove válasza:
Nekem a Bábel mellett ez lett a másik kedvencem !! Most olvasom és nagyon nagyon nagyon tetszik a könyv !! Nem tudom hogy mi benne a sablonos de mindenkinek más képpen jön le egy könyv !! :D
9/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért, de nekem már most sokkal jobban tetszik a Szjgnél, meg az Akkor Szakítsunknál is, pedig azok is nagy kedvenceim.
Imádom Laura Könyveit! <3
xxx
Egy Márker
10/18 anonim válasza:
Hát nekem is a SzJG jobban tetszett viszont az Akkor Szakítsunknál jobb volt, nekem tetszett csak annyira igazából nem is lehet összehasonlítani az SZJG-vel mert annak se volt az elso kotete olyanjo mint a tobbi szoval majd a tobbi reszben meglatjuk ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!