Kinek hogy tetszett a Késtél c. könyv? (Leiner Laura)
Figyelt kérdés
Én imádtam:)2014. okt. 23. 01:12
1/8 anonim válasza:
Én még nem olvastam ?:DDD
De tetszet
2/8 anonim válasza:
Én pont negyed órája olvastam ki, de lesokkolt a vége. Persze pozitív értelemben. Én egyszerűen imádtam! Ha tehetném már most kiolvasnám a következő részt...és az azt követőt...nem tudom szavakba önteni, mondatokba formálni, hogy mennyire de mennyire imádom!*-* :)
3/8 anonim válasza:
Elég annyit mondanom, hogy hajnali 4-kor esett ki a kezemből a könyv. Egyszerűen leírhatatlanul magával ragadott. A hangulata, a szereplők, iszonyatosan imádom. ♡♡ Komolyan, a végén nekem is görcsölt a gyomrom, annyira izgultam. És igen. Ezt hívják Laura-effektusnak. Már megint maradandót alkotott az írónő és minden elismerésem ♡ És tudom, szánalmas vagyok, de itt vagyok, hajnali fél 3 és én azon agyalok hogy Cortez vagy Nagy Márk. ♡♡
4/8 anonim válasza:
Hat lesokkolt a vege es imadom Nagy Markot es most hianyt erzek:(nem kellet volna sietnem az elolvasasaval csak hat nagyon kiraly:)
5/8 anonim válasza:
Ma kiolvastam is iszonyatosan imádooooom :)))
Igazi Márker vagyok :) Meg persze ezáltal nem csak Cortez, Szasza, Norbi kell hanem Nagy Márk is :)))!
6/8 anonim válasza:
Nekem is tetszett, sokkal jobban, mint mondjuk az Akkor Szakítsunk :)
8/8 anonim válasza:
Te jó ég! Egyszerűen elképesztő király az a könyv és igen. Én is úgy éreztem, hogy most azonnal elbőgöm magam, ha nem olvashatom el rögtön a folytatást... :D Ééés mostmár én is elmondhatom magamról, hogy kell egy Cortez, egy Szasza, egy Norbi és egy Nagy Márk ötvözet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!