Szerintetek milyen Leiner Laura új könyve, a Késtél az SZJG-hez, a Bábelhez és az Akkor szakítsunkhoz képest?
A Késtél a legjobb,egyáltalán nem sablonos,csak lehetne a 2.részébe kevesebb csavar meg már rég össze kellet volna jönniük Márknak és Bexinek.Ez kicsit idegesítő.Illetve nem az idegesítő a legjobb szó rá.Mert végülis hogy lehetne a világ egyik legjobb könyvére azt mondani hogy idegesítő?na mindegy.Csak nem jó érzés látni ahogy a szereplők szenvednek amikor annyira lehet látni hogy Márk bele van zúgva Bekibe és a Beki is Márkba csak ez a tipius én semmit se értek és minden összedőlt körülöttem dolog amikor annyit kellet volna csinálnia hogy egy ilyen átlátszó szerelmi vallomásnál pl a bárki örülne ha a barátod lehetne meg kellet volna kérdeznie hogy te is?és ha nem is minden de egy dolog megoldódik és már lett volna valaki akire tud támaszkodni,nem úgy mint egy anyára vagy ilyesmi hanem ő tuti bármikor megvigasztalta volna meg ilyesmi.De ha tehetném rögtön lenyúlnám előle Márkot. ❤
#markerforever#
Ti kihez hasonlítanátok?(külső)
Szerintem tök Orlando Bloomos,ő is régen akárhogy nézett nagyon nagyon cuki volt(most már kevésbé de hát mindenki öregszik egyszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!