Irjatok legyszives jo ifjusagi konyveket (? )
Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek és Végzet ereklyéi sorozatok
Meg Cabot bármelyik könyve (Az én személyes kedvencem a Locsifecsi királynő, de az Airheadet is nagyon ajánlom)
Holly Smale: Geek girl
Catherine Jinks: Nina és az anonim vámpírok klubja
Melissa Landers: Elidegenítve
Gayle Forman: Ha maradnék és Hová tűntél?
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók valamint Lola és a szomszéd srác
Jessica Park: Flat out love
Kody Keplinger: The DUFF
Julie Kagawa: Vastündérek
Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései (Ennek kötelezőnek kéne lennie.)
Stephenie Meyer: Twilight saga és A burok
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás, Veszedelmes sorscsapás és Gyönyörű esküvő
Kiera Kass: A párválasztó
Veronica Roth: A beavatott
James Dashner: Az útvesztő
Jane Austin valamint a Brontë nővérek könyvei (Nekem a Büszkeség és balítélet a kedvencem)
JRR Tolkien: A gyűrűk ura (Bár ehhez nem mindenkinek van türelme, szóval lehet mégse a legjobb választás)
JK Rowling: Harry Potter sorozat
Rick Riordan: Percy Jackson és az olimposziak valamint Az Olimposz hősei sorozatok
Neil Gaiman: Csillagpor és Sosehol (a többi könyvét, amit olvastam, nem biztos, hogy ajánlanám 14 évesnek, de végülis lehet próbálkozni.)
Ha nagyon ragaszkodik az SzJG vonalhoz, akkor Maros Edit Hűvösvölgyi suliját érdemes olvasnia, bár véleményem szerint semmi értelmesre nem számíthatunk ettől a sorozattól, de van akinek tetszik.
Azt hiszem ennyi, de persze ezek csak az én kedvenceim. :) 17/l
Hogyan éljük túl az első csókot?
Hogyan éljük túl az első csalódást?
Hogyan éljük túl önmagunkat?
Hogyan éljük túl a mosolyszünetet?
Ez egy sorozat. Ha jól tudom, pont ilyen sorrendben van. Ne ijedj meg, a címmel ellentétben nem depis könyvek, csajos romantikus. Én nagyon szerettem, még 17 évesen is elolvastam megint. :D
Bármelyik LOL könyv (Segítség Youtube-sztár lettem, Rocksztárt kaptam karácsonyra, Menő-riadó Kambodzsában, Szívzűr terápia strébereknek, Cinder és Ella...)
Én imádtam őket.
Molnár Tóni: Tépődések
Ajándéknak szerintem első osztályú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!