Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kőszívű ember fiai?

Kőszívű ember fiai?

Figyelt kérdés
Tudtok mondani 5fontos dolgot ami Ödönnel történt,vagy amit ő csinált...?

2016. márc. 23. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Farkasok üldözték, és ennyi maradt meg a könyvből. Látszik, hogy téged sem érdekel jobban, mint anno engem.
2016. márc. 24. 00:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Érdekel a könyv...csak az a baj hogy a felénél tartok és egy hét múlva max kettő hét és kelleni fog az olvasónapló...nekem is a farkasos meg hogy valakit feleségül vesz csak már nem tom h kit...na mindeggy tehát ez a kettő jutott az eszembe
2016. márc. 24. 10:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy hívják a lányt akit feleségül vesz...de azt tudom hogy nem Arankát mert azt Richard veszi el
2016. márc. 24. 10:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Ó...megvan...edit-et vette el
2016. márc. 24. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de 1-2 hét alatt többször ki lehet olvasni, ha nincs olvasási problémád. Nálunk egy-egy kötelezőre jó esetben egy hét szokott lenni, mondjuk egy kezemen meg tudom számolom hányan olvasuk el őket. Aztán nem is olvasmányellenőrző dogát írunk, hanem inkább elemzőt, így aki a netről lenézte az elemzést csak az ír ötöst...

Egyébként olvas el egy részletesebb tartalom leírást és jegyzetelj, több értelme van, mint ide kérdést kiírni, mert teljesebb képet kapsz.

2016. márc. 26. 22:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ...egyébként ez egy 500 valahány oldalas könyv nem hinném hogy egy hét alatt ki tudnám olvasni...bár volt olyan is hogy egy nap alatt elolvastam egy 160 oldalas könyvet...(azt hittem hogy ott fogok meghalni)
2016. márc. 27. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!