Koszivu ember fiai?
Figyelt kérdés
Nekunkevkozben kell az olvasonaplot megcsinalni. Most az volt a feladat hogy a 12. Fejezet cimet kellett ertelmeni, de en abbol a fejezetbol semmit nem ertettem szinte. Ktszer olvastam el, de semmi... holnara kell, mindig hetfon adjak fel es hetfore kell megcsinalni, hetkozben nincs idom, ezert marad az utolso pillanatra. Valaki segitene?2015. nov. 8. 16:56
1/5 anonim válasza:
Hát,ha annyi betűt kihagysz olvasás közben,mint írás közben akkor már értem, hogy miért nem maradt meg benned semmi.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnalom,tudok en irni, csak a tabletem makacskodik. En tenyleg szeretnem megirni, de hat nem tudom. Most kezdem mindjart elolvasni harmadszor, hatha... valaki kerlek segitsen!
2015. nov. 8. 17:21
3/5 anonim válasza:
Szia!
A fejezet címe, amihez a segítség kellene: Az első lépcső "ama " magaslathoz?
pdf-ben van meg a könyv, és ott nincs számozva...
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, igen. Koszono ha sgiteni akartal de megoldottam
2015. nov. 9. 19:10
5/5 anonim válasza:
Örülök, hogy végül sikerült megbirkóznod vele - ügyes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!