Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A kőszívű ember fiai vagy Az...

A kőszívű ember fiai vagy Az aranyember?

Figyelt kérdés

13 éves 7.-es lány vagyok,és ez a kettő közül kellene választanom,hogy melyiket olvassam el kötelezőnek....

Szeretem a romantikus regényeket,de sokkal jobb ha van benne kaland.Valaki le tudná írni bővebben ,hogy miről szólnak? Vagy esetleg ajánlani(oldalszámok nem érdekesek)valamelyiket?

2015. szept. 6. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Arany ember. Nekem annak jobban tetszett története meg a megfogalmazása is.
2015. szept. 6. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó, de az Aranyember könnyebben emészthető, és kifejezetten kalandos.Oldalszámot nem tudnék írni, nekem minden része tetszett, a tájleírás is az elején.
2015. szept. 6. 21:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. szept. 7. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Aranyember. :) Mondjuk én anno azt se olvastam el hetedikben, csak kétszáz oldalt, de lehet, majd belekezdek. Mert mag a sztori érdekes, csak túl vontatottnak éreztem.

Viszont nekünk az irodalom tanárom kidejezetten nem akarta, hogy elolvassuk a Kőszívű ember fiait, így helyette fválasztott könyv volt. Azt mondt, egy életre megutálnánk az olvasást tőle. Nem tudom, mennyire igaz ez (hisz nem olvastam), de a többiek is azt mondják, az kicsit egyszerűbb, így talán annyira mégse tévedhetett a régi tanárom. (Persze van, akinek meg pont a Kőszívű ember fiai tetszene, izlések és pofonok. )

2015. szept. 13. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!