Milyen könyveket ajánlotok? 15/L Többi lent.
Újabb könyveket gondoltam elolvasni, és ebben kérném segítségeteket...15 éves lány vagyok...
Amik az igényeim lennének:
Szerelmes,
eseménnyel teli,
lehet fantasty ( de ne vámpíros,vérfarkasos, szellemes )
Amiket már olvastam ebben a témában:
Leiner Laura: Szjg, Bábel, Akkor szakítsunk, Bexi-sorozat
Cass Kiera: Párválasztó 1-4+1
Joss Stirling: Lélektársak( Sky, Phonix, Cristal, Misty), Storm and Stone
A Párválasztó utánról elolvashatnád a Koronahercegnőt.Nem tudom hogy érted, hogy 1-4+1.
Fantasyban nagyon sokat tudok segíteni: Percy Jackson, J. R. R. Tolkien összes ( Gyűrűk ura-alap )Angelfall: az angyalok apokalipszos csináltak és egy csaj összefog egy bukott angyallal, hogy megmentse a hugát.Narniát biztos ismered, de ha csak a filmeket, az nem minden, mert a könyvek eszméletlen jók. Egy remek magyar írótól, Vayvan Fable - től is olvashatsz, ő rengeteg akciót és fantasy - t írt. A Vadonjáró tanítványa sorozat is jó, a Hyperversum, a Démon könyvek, Eragon ( nekem abból az Elsőszülött volt kedvencem ), a Percy Jackson után az összes új Rick Riodran féle félistenes könyvet tudom ajánlan.
+izgalmas könyvek:
Ezek állatok sorsairól szólnak:
Gazdátlanok
Hadak Útján - ez a legjobb
Fekete szépség
Vagy ami most egy nagyon híres tv áldozat: The Night Manager, ami híressé teszi Tom Hiddlestont
Szerelmest éeg az Entagled-Összekuszálvát ajánlom. Nem olvastam de megvan és barátom szerint nagyon jó.
Még fantasy:
Vörös királynő háborúja
Széthullott birodalom
Trónok harca
Szólj ha kérsz még. :-)
Ja és olvass vörös pöttyöset meg kaméleont.
Remélem segítettem! :-)
xd
tv áldozat helyett tv sorozat
Bocsi! :D
A párválasztónál az 1-4+1 azt jelenti, hogy olvastam A párválasztó, Az elit, Az igazi, A koronahercegnő részeket, plusz még A párválasztós történetek című novellát...
Köszönöm a sok segítséget mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!