Sajnos nemtudom, hogy mit olvassak! 13 éves lánynak milyen könyveket ajánlotok? Köszönöm segítségeteket!
Az én lány barátaim Szent Johanna Gimi-t és Harry Potter-t olvasták több fejezetben is
Szerintem neked is jók ezek! ;)
Ha gagyikat akarsz olvasni, akkor az első jót ajánlott. De ha igényes irodalmi műveket. akkor a külföldi és magyar klasszikusok között sokat találhatsz.
Menj be egy könyvtárba és ott válogass.
2#
1 kérdés: Hány szót olvastál el valaha is a Harry Potter könyv valamelyikéből is?
Mellesleg, tudod mit jelent az, hogy gagyi? Vagy csak ami neked nem tetszik(vagy nem értetted meg a lényegét, értelmét, mondanivalóját, mert olyan szintre a te agyad nem képes eljutni) azt te automatikusan ócsárolod? :)
Szia...amik nekem a személyes kedvenceim:
Leiner Laura könyvei ( Szjg, Bábel, Akkor szakítsunk, Bexi-sorozat)
Joss Stirling könyvei ( Lélektársak: Sky , Phonix, Cristal, Misty...és még jön kettő ehhez a sorozathoz, csak le kell fordítani...Storm and Stone)
Kiera Cass: Párválasztó ( A párválasztó, Az elit, Az igazi, A koronahercegnő+ 2 novella ( párválasztós történetek))
Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója ( Kezedetek, Szívzűrök, Szakítópróba)
A Joss Stirling és a Kiera Cass könyvei kissé bonyolultak, eseménydúsak, de nagy szerettel ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!