Milyen könyveket ajánlotok? :D valami izgalmas könyvet olvasnék :D
Szia!
Nem tudom, milyen könyveket szeretsz, de hátha mész valamire, ha leírom az én kedvenceimet. Tizennégy éves létem ellenére az SZJG helyett leginkább olyan íróktól szoktam olvasni, akik eléggé ismertek és néhány esetben kb. száz éve halottak. :D
- Jack London: Fehér Agyar, A mexikói, vagy bármi. A kedvenc íróm.
- Karl May: Winnetou (a nagy klasszikus :D), Az Ezüst-tó kincse, A Medveölő fia, vagy szintén bármi.
- Alexandre Dumas: A három testőr és folytatásai.
- Douglas Adams: Galaxis-trilógia. Ami mindenféle logikát mellőzően ötrészes, tehát a világ leghosszabb trilógiája.
- Rejtő Jenő: A tizennégy karátos autó, Piszkos Fred, a kapitány, és már megint bármi, mert nincs fél napom, hogy minden jó írását végigsoroljam.
De durva, tényleg minden eddig felsorolt író halott. No, jönnek a többiek:
- Silvana De Mari: Az utolsó tünde, Az utolsó ork-trilógia (A Medve és a Farkas, Az utolsó főnix, Az utolsó ork). "A Medve és a Farkas"t találtam meg a könyvtárban, azonnali elolvasás után pedig rájöttem, hogy van egy előzménye. Ezt tegnap bitoroltam el a könyvtárból, azóta olvasom.
- Yngve Froyen: A fiú, aki utálta a decembert. Ez talán stílusban kissé elüt az eddigiektől, de szerintem jó volt.
Elsőre ennyi jut eszembe. Jó olvasást! :)
Én is imádom a Karl May könyveket!!!
Amúgy leiner laura: Szent Johanna Gimi,Késtél,Akkor szakítsunk,Bábel ( ezeket akkor ha lány vagy)
+Jules verne: két évi vakáció, REjtelmes sziget 1-2 ezeknél mind1 fiú vagy lány vagy-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!