Írnék egy könyvet. Leírnátok a véleményeteket?
1.
Reggel izgatottan keltem. Alig vártam, hogy a sulihoz érjek. Gyorsan bementem a fürdőbe, és azon gondolkodtam, hogy mennyivel jobban áll a barna haj, mint a fekete. Gyorsan kiválasztottam egy kék felsőt, és egy farmert. A konyhába leérve anya üzenetet hagyott a hűtőn. Ez állt rajta:
"Jó reggelt Zsófi. Remélem szerencsés leszel az első napon. Ott van az asztalon a pénz. Bocsi, hogy nem lehetek melletted. Puszi, anya."
Hát ez csúcs. Társaságra lenne szükségem, és nincs itt senki. Mivel az apám meghalt, ő nem lehet itt. Elindultam. Amíg vártam a buszt, körül néztem kik vannak itt. Volt egy hosszú fekete hajú lány. Farmer nadrág és egy rózsaszínű felső volt rajta. Rajta kívül volt egy barna hajú fiú. Fehér poló és egy szürke nadrág volt rajta. Aztán meg jött a busz. Elindultunk. Míg nem értünk oda zenét hallgattam, méghozzá Ariana Grande-tól a Focus-t.
Eddig jó csak ennyire nem néke bemutatni az emberek pl hogy milyen ruha van rajtuk. Meg a zene címét sem kéne elárulni. (Valahogy nem oda való).
Remélem tudtam segíteni:)))
A történet eddig nulla, unalmas, nincs benne semmi figyelemfelkeltő.
Túl sok tőmondatot használsz, ami elég zavaró.
A helyesírási hibákat meg se említem, de az írásjelekkel is eléggé hadilábon állsz.
És most őszintén... kit érdekel, hogy milyen ruha volt rajtuk és milyen zenét hallgat? Nem kell ennyire szájbarágósnak lenni, az olvasó használja csak a képzeletét is néha!
Van még hova fejlődni, ez nem egy nyomtatásba adható szint ennyi alapján (pedig egy kiadó néhány sor alapján dönt esetenként). Ettől még ne add fel semmiképp, de egy ideig még inkább csak gyakorolgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!