Teljesen Harry Potter függő lettem. Mit tegyek?
Mi a baj azzal, ha az elejéről kezdted olvasni megint..?
Amúgy nem lesz belőle könyv, csak a script lesz könyv formába öntve, ami teljesen más.
Ha téged nem zavar, akkor nincs semmi gond.
Barátnőm 22 éves, és még mindig olvassa, minden évben kiolvassa a sorozatot.
Én könyv/olvasás függő vagyok. Sok különbözőt elolvasok, és örülök ha olyat találok amit számtalanszor eltudok újra olvasni, mert olyan jól megírták.
Nekem is a Harry Potter sorozattal kezdődött. Találsz majd új jó olvasmányt, és akkor újrakezdődik...
Én 4 éve ismertem meg azóta harmadjára kezdem újra az egész sorozatot, minden alkalommal megnézem a filmeket ha adják, és nem telik el olyan nap hogy ne olvasnék fanfictionokat, magyar és angol nyelven is:D Ráadául tavaly még fanfictionokat is kezdtem írni a tekergők korszakáról:)
Ha neked ezzel semmi bajod nincsen akkor miről beszélünk? Teljesen normális, ez egy nagyon jó könyvsorozat neked meg nagy a fantáziád, ezzel semmi gond nincsen:D
De egyvalamit ajánlani tudok, egy pár hónapja bukkantam rá facebookon egy zár csoportra, pár ezer tag van benne de mind hatalmas rajongók, minden nap felkerül egy csomó HP-s poszt és trimágis tusákat is tartunk:) ha érdekel akkor írj és szivesen beraklak oda:D
"Ez olyan, mint a maffia. Ha egyszer bent vagy, onnantól kezdve nincs kiút."
Ezt maga Daniel Radcliffe mondta, szóval, egyet kell értenem vele. Nincs kiút, ennyi volt. Amúgy én is eléggé elvetemült vagyok, hogy őszinte legyek. Szerintem nincs vele probléma, legalábbis nagyon remélem. Azzal semmi baj sincs, hogyha egy könyv/könyvsorozat megszállottja vagy. Valaki a heroin megszállottja. Ezt szintén Daniel Radcliffe-től idéztem. Szóval ja, én igazából nem is azért vagyok oda, hogy olvashassam a könyveket (persze azért is, már nem is tartom számon, hányadszorra olvasom újra), de leginkább azért, meg Jo létrehozott nekünk egy fantasztikus világot, amiről nem lehet leakadni. Nap mint nap Instagramon látok mindenfélét, és ah, áldom az eszem azért, hogy értek angolul, de komolyan. Meg azért, mert azon a napon megnéztem azt a filmet. Életem legjobb döntése volt. Én nem is akarom, hogy ez a mániám véget érjen, egy kicsit sem.
Semmi baj. 25 vagyok, van HP-s pólóm, zoknim, nyakkendőm, minden... Valentin-napra a férjem úgy lepett meg, hogy van ez a szolgálat hogy megadsz egy címet és elküldik neked azt a levelet, hogy felvettek a Roxfortba, és küldetett nekem egyet. Tudja hogy jobban értékelem mint a rózsacsokrot :) Karácsonykor mindig HP filmet kell nézni, mert anno mindig a könyvet/kazettát/dvd-t egyéb HP-s ajándékot kaptam karácsonyra, ezért ettől (is többek között) nosztalgikus az ünnep.
A fanfic függőségembe jobb ha bele sem megyek mert az tényleg súlyos :) Esetleg ha még nem merültél el benne, akkor [link] jó kezdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!