Ugye nem értelmetlen dolog mangákat venni?
Én szeretem hogy otthon megvannak a kötetek. Saját pénzből vettem, így nincs beleszólása másnak.
Persze ne minden pénzed költsd erre.
Ugyan annyi értelme van, mint könyveket, szerintem. Bár tényleg, ahhoz képest, hogy mennyi ideig tart elolvasni, elég drága. De lássuk be, több tucat rajzoló, kiadványszerkesztő, szerkesztő és megannyi minden dolgozik egy sztorin és azért ennyi oldalt nem két perc megrajzolni kiadhatóvá, így szerintem még olcsó is a belefektetett energiához képest.
Mondom ezt úgy, hogy sose voltam nagy animés/mangás ember.
Azt mondom, hogy ha el szeretnéd olvasni, akkor nyugodtan vedd meg. Én egy kiskori kedvencemet, a Vampire Knightot szeretném majd elkezdeni gyűjteni, de ugyan úgy meg lehet venni azt szép sorjában, és lássuk be, nem hinném, hogy akkora világvége lenne mondjuk havonta 2000 forintot költeni rá. (Bár évente párszor vannak leárazások, ahol szinte az összes mangát 500ft/db áron lehet beszerezni a Librinél és az Alexandránál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!