A Harry Potter és az elátkozott gyermek című könyv mikor fog megjelenni magyar fordításban?
Olvastad ma a cikket hogy lesz a könyv. Ugye valamikor nyáron. A hivatalos fordító egész nap a gyakorit bújja mert unatkozik ha nincs épp potter könyv amit fordíthat és mindjárt válaszol neked. Nem megbántani akarlak de komolyan gondoltam, ma kijön a cikk nincs benne infó erről és itt felteszed mert itt sok az okos. Mindjárt jön majd utánam a szuper válasz : hát figyelj kb az eredeti megjelenés után pár hónap. De ezt bármelyik hülye tudja.
Hjajj. Azért bocs : )
először is, ez egy szövegkönyv lesz, szóval senki ne várjon rendes regényt.
másodszor, az Animus Kiadó már jelezte a fb oldalán, hogy megkezdték a tárgyalásokat a magyar kiadással kapcsolatban. De szerintem ősznél korábban nem fog megjelenni.
Ahogy az előttem válszoló is írta még csak most kezdték meg,vagyik ősz körülre lehet rá számítani.
De remélem te nem azt hiszed hogy J.K.Rowling megírta a Harry Potter nyolcadik kötetét, mert akkor csalódnod kell.
Először is, nem ő írja, másodszor pedig ez nem egy regény, hanem egy szövegkönyv amit azért nyomtatnak ki könyv formájában mert rengeteg ember van, aki nem tud elmenni a nyáron tartott előadásra Londonban.
Szia! Az Animus Kiadó ezt tette közzé:
Holnap, azaz augusztus 1-én kapjuk meg a kéziratot, amiből az következik, hogy ha lóhalálban dolgozik mindenki, október végén jelenhet meg a Harry Potter színmű szövegkönyve magyarul. Kérünk Benneteket, hogy támogassátok a munkánkat azzal, hogy nem tesztek fel és osztotok meg nem hivatalos fordításokat. Nem csak azért, mert ez illegális, hanem azért is, mert az illegális könyv tartalmak - gonoljatok csak bele - könnyen a zenei CD-k sorására juttathatják a könyveket is. És még valami! Csak teljesebb élvezet elsőként a remek és általatok már jól ismert Tóth Tamás Boldizsár fordítását olvasni! Köszönjük. :) A képet pedig köszönjük Daisynek, a lumos.hu-tól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!