Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak én látok a Harry Potter...

Csak én látok a Harry Potter könyvek és Edevis tükre között hasonlóságot?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta agyalol ezen, akárhányszor láttam vagy olvastam azt a jelenetet mindig eszembe jutott.Vagy csak én voltam ekkora nagy rajongó? Amikor először olvastam a könyvet elég rossz korszakomban voltam és ez a könyv volt az én saját kis menedékem, alig vártam hogy hazaérjek és olvassak(12-13 éves korom körül volt).Megint elkezdtem újraolvasni a köteteket,tegnap jártam Edevis tükrénél, és most megint nem tudtam elmenni a hasonlóság mellett.Mert Harry ennél a résznél ugyanúgy viselkedett mint én, nem érdekelte semmi csak a tükör és a szülei, valami, amit a valóságban nem kaphat meg.Ugyanígy viselkedtem én is, csak nekem a Harry Potter könyvek volt a saját Edevis tükröm.

Veletek nem volt így az első alkalommal? Egyébként most már majdnem 17 vagyok de még mindig nagy rajongó:D Már nem olyan durva a helyzet mint először, mostmár csak akkor olvasom ha van rá időm, szóval a tanulás, család és barátok újra előtérben vannak:D

De néha amikor rossz napom van még mindig ugyanúgy érzek a kötetekkel hapcsolatban mint először...egy csodás világ ahová menekülhetek ha már nem bírom a valóságot.

Valaki más is látja a hasonlóságot vagy csak én képzelem be?xD és nektek nem volt ilyen?:D

16/l

2016. febr. 6. 06:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasolnóan vagyok vele. 15 éves vagyok, 11 évesen kezdtem olvasni a HP-könyveket, azóta 3-4-szer olvastam ki az összes részt és igen, nekem is sokszor eszembe jutott ez, sőt gyakran gondolok arra, milyen jó lenne ha jönne egy levél a Roxfortból és ott egy új életet kezdhetnék.
2016. febr. 7. 10:46
 2/2 A kérdező kommentje:
dejó:D azt hittem csak én képzeltem be a dolgot, örülök hogy más is látja a hasonlóságot:D
2016. febr. 7. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!