Ajánlanátok ilyenfajta Harry Potter fanfictionokat? (Merengőről vagy máshonnan)
Figyelt kérdés
Sziasztok kedves idetévedők! :)
Olyan Harry Potter fanficet keresek amiben Harry a főszereplő és erről szól:
1.Depresszióval küzd esetleg bántalmazza magát vagy ögyilkos lesz
2.A Dursleyék kegyetlenségéről illetve a vele való kapcsolatát mutattja be
3.Valamilyen módon Voldemort szolgája lesz(esetleg fia,párja,barátja)
Slash nem akadály bár most nem ilyen műveket keresek :)
Előre is köszönöm válaszaitokat :)
További szép napot!(Azért tettem fel ezt a kérdést mert a ti kedvenceitekre vagyok kiváncsi a témában nem azért mert esetleg rossz ismeretségben lennék a Google-val)
2016. jan. 28. 02:25
1/8 anonim válasza:
Nincs semilyen könyv a Harry Potter 1-7 en kívül amiben ő a főszereplő vagy benne van vagy ezek a témája
2/8 A kérdező kommentje:
Nem is könyvre gondoltam hanem fanficre
2016. jan. 29. 16:50
3/8 anonim válasza:
Talán esetleg a Megjelölve című fanficet tudnám mondani, bár Harry annak a végén átáll a jó oldalra... Esetleg még az Ördögi színjátékot, de az viszont befejezetlen, és nem is ő a főszereplő, hanem Hermione. Mindkettő esetében a harmadik szempont érvényesül. Nem igazán szoktam olyanokat olvasni, amiben Harry a "főfőfő" :D, inkább a mellékszereplők a kedvenceim fanfic témában :)
4/8 anonim válasza:
Egyet tudok és az a Nem önszántából a tiéd. Eléggé eltért az eredeti történettől, de egyébként nagyon jó.
6/8 anonim válasza:
Xerosis. A 3. pontot teljesíti be, a ,,társa'' lesz, slash csak nagyon a végén van.
7/8 anonim válasza:
Egy páratlan év
Egy páratlan nyár
Egy páratlan család
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!