Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tegyük fel, hogy ott vagytok...

Tegyük fel, hogy ott vagytok az Éhezők Viadalán. A szövetségeseteket melyik körzetből választanád?

Figyelt kérdés

2016. jan. 27. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyikből se. Megölném mindet.
2016. jan. 27. 17:11
 2/6 Pjnonstop ***** válasza:
100%
magányosan vadásznék,mert megkedvlném őket aztán ha a végén mi maradnánk életben ki kéne nyírnom őket...és üdv lelkiismeret furdalás!
2016. jan. 27. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szövetséges?

Nem az volt a lényeg, hogy csak egy ember maradhat életben? (Vagy talán egy pár, már nem emlékszem.)

2016. jan. 27. 18:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy csak egy maradhat életben, de a könyvben Katniss is szövetséget kötött Rutával, ezért gondoltam, megkérdezem, ti mi alapján választanátok. Szimpatikus legyen? Vagy erős? Esetleg emlékeztessen valakire?
2016. jan. 27. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:

A második filmben többekkel is szövetséget kötöttek, bár az valójában előre eltervezett volt.

Én a megbízhatóságra mennék. Kik azok, akik a legutoljára szúrnának hátba. Utána a logika, a gondolkodó képesség, ügyesség. És igen, nagyon fontos, hogy szimpatikus legyen, de szerintem csak így tűnhet akárki is megbízhatónak.

2016. jan. 27. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nem is tudom, ha a filmek és a könyvek alapján hoznám meg a döntést akkor az 1. és 2. körzet kiválasztottaival kötnék szövetséget. Mert mint látható volt a filmben és a könyvben is, a viadalok végéig majdnem szövetségesek maradtak. Oké, nem a legmegbízhatóbbak,de ideig-óráig (napokig vagy hetekig) kitartana a szövetség. Utána meg már úgyis mind1 hisz csak egy győztes lehet. Ennek hátulütője hogy a végére a legerősebb versenyzőkkel maradnánk az arénában.

Ha más körzetekből származókkal kötnék szövetséget ott attól félnék előbb felbomlana a "csapatszellem". pl. ha a hivatásosok ránk találnak nem biztos hogy "megvédenénk" egymást,inkább mindenki arra futna amerre lát. Másrészt a könyvekben megismert kiválasztottak közül elég sok a sunyi karakter. (rókaképűlány,Johanna-aki éppen azért nyert mert gyengének és védtelenek mutatta magát a többiek előtt, aztán szép lassan mindenkit megölt.) Ezért a kisebb gyerekekben sem bíznák ez miatt,ki tudja, ki folytatná ezt a taktikát.

2016. jan. 28. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!