Tegyük fel, hogy ott vagytok az Éhezők Viadalán. A szövetségeseteket melyik körzetből választanád?

Szövetséges?
Nem az volt a lényeg, hogy csak egy ember maradhat életben? (Vagy talán egy pár, már nem emlékszem.)

A második filmben többekkel is szövetséget kötöttek, bár az valójában előre eltervezett volt.
Én a megbízhatóságra mennék. Kik azok, akik a legutoljára szúrnának hátba. Utána a logika, a gondolkodó képesség, ügyesség. És igen, nagyon fontos, hogy szimpatikus legyen, de szerintem csak így tűnhet akárki is megbízhatónak.

Hát nem is tudom, ha a filmek és a könyvek alapján hoznám meg a döntést akkor az 1. és 2. körzet kiválasztottaival kötnék szövetséget. Mert mint látható volt a filmben és a könyvben is, a viadalok végéig majdnem szövetségesek maradtak. Oké, nem a legmegbízhatóbbak,de ideig-óráig (napokig vagy hetekig) kitartana a szövetség. Utána meg már úgyis mind1 hisz csak egy győztes lehet. Ennek hátulütője hogy a végére a legerősebb versenyzőkkel maradnánk az arénában.
Ha más körzetekből származókkal kötnék szövetséget ott attól félnék előbb felbomlana a "csapatszellem". pl. ha a hivatásosok ránk találnak nem biztos hogy "megvédenénk" egymást,inkább mindenki arra futna amerre lát. Másrészt a könyvekben megismert kiválasztottak közül elég sok a sunyi karakter. (rókaképűlány,Johanna-aki éppen azért nyert mert gyengének és védtelenek mutatta magát a többiek előtt, aztán szép lassan mindenkit megölt.) Ezért a kisebb gyerekekben sem bíznák ez miatt,ki tudja, ki folytatná ezt a taktikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!