Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könyvet választanád?...

Melyik könyvet választanád? (újságcikkhez kéne a segítség)

Figyelt kérdés

Ha csak egy könyvet vehetnél meg, melyiket választanád? A külföldi író által írt könyvet, vagy a magyar író által írt könyvet? :)

Újságcikkhez kellene a segítség, mert azt a témát feszegetem, mennyi esélye van egy magyar írónak a sikerre.

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2011. máj. 7. 13:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy melyik mit és hogy ír.Én ha tehetem akkor inkább egy jobb magyar könyvet veszek,de vannak olyan témakörök,amikben nemzetközi íróktól is olvasni kell,hogy igazán témában lehessünk.
2011. máj. 7. 14:09
 2/15 anonim ***** válasza:

Ha most csak egy könyvet vehetnék meg, ez lenne az: Lisa Jane Smith- Vámpírnaplók 4. rész -Sötét szövetség

Azért, mert egy hét alatt olvastam el a másodikat és a harmadikat, előtte meg nem tudom mennyi alatt az elsőt. Nagyon megfogott a sztori és mivel haaatalams rajongója vagyo ka Vampire Diaries-nek, alig tudom kivárni a délutánt h menjek megvenni a negyediket :D

Nos, én egy magyar író könyvét is elolvasnám szívesen, ha megfogna. De eddig nem találtam magyar által írt könyvet, amit azért olvastam vna el, mert érdekelt. Mindig csak kötelezők voltak, meg ami oylan kötelező volt, hogy érdekelt, az nem magyar által íródott. :D

Az a véleményem, hogy sok jó magyar író van, de nem Nekem írnak jól. Mivel az író, nem megfizetett és biztos hátterű szakma, esküdnék rá, hogy kb ezer magyar ember számítógépén figyel egy kis ikon, amit ha megnyitunk, egy fantasztikus könyv tárul fel előttünk, amit valószínűleg soha nem bocsátanak nyomtatásba... :D Én is írtam már ilyen történeteket :)

2011. máj. 7. 14:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Én szeretek magyar íróktól olvasni, mert jobban bele tudom magam élni a történetbe, csak az a probléma, hogy kevés magyar írótól származó könyv nyeri el a tetszésemet. Úgyhogy lehet hogy inkább külfölditől választanák.
2011. máj. 7. 14:15
 4/15 anonim ***** válasza:
külföldi
2011. máj. 7. 15:41
 5/15 anonim válasza:

Általában a külföldi jobb, de, ha egyetlen könyvről van szó, akkor Szabó Magda: Az ajtó :)

szerintem egy nagyon érdekes és szép történet.

2011. máj. 7. 17:42
 6/15 anonim ***** válasza:
Külföldit olvasok általában de ha találok valami jó magyart akkor azt is elolvasom de ez ritkán fordul elő.
2011. máj. 7. 18:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Én a külföldi írók könyveit jobban szeretem, de van néhány jó magyar író is. Ha csak egyetlenegy könyvet vehetnék az külföldi írótól lenne :)
2011. máj. 7. 19:37
 8/15 anonim ***** válasza:
külföldi.
2011. máj. 7. 20:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) És ismeritek mondjuk... Lőrincz L. László könyveit? (Esetleg Leslie L. Lawrence, ha másik sorozatát nézzük) Róla mik a vélemények? :)
2011. máj. 8. 09:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Én ismerem L.L.L. -t :D Nem olvastam sajnos semmit még tőle, mert nem igazán vonz az amiről ír. De a barátnőm megőrül a könyveiért, kész gyűjteménye van :D

Nagyon szereti. Ő alapból ilyen sci-fi beálítottságú :D

2011. máj. 8. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!