Melyik könyvet választanád? (újságcikkhez kéne a segítség)
Ha csak egy könyvet vehetnél meg, melyiket választanád? A külföldi író által írt könyvet, vagy a magyar író által írt könyvet? :)
Újságcikkhez kellene a segítség, mert azt a témát feszegetem, mennyi esélye van egy magyar írónak a sikerre.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Ha most csak egy könyvet vehetnék meg, ez lenne az: Lisa Jane Smith- Vámpírnaplók 4. rész -Sötét szövetség
Azért, mert egy hét alatt olvastam el a másodikat és a harmadikat, előtte meg nem tudom mennyi alatt az elsőt. Nagyon megfogott a sztori és mivel haaatalams rajongója vagyo ka Vampire Diaries-nek, alig tudom kivárni a délutánt h menjek megvenni a negyediket :D
Nos, én egy magyar író könyvét is elolvasnám szívesen, ha megfogna. De eddig nem találtam magyar által írt könyvet, amit azért olvastam vna el, mert érdekelt. Mindig csak kötelezők voltak, meg ami oylan kötelező volt, hogy érdekelt, az nem magyar által íródott. :D
Az a véleményem, hogy sok jó magyar író van, de nem Nekem írnak jól. Mivel az író, nem megfizetett és biztos hátterű szakma, esküdnék rá, hogy kb ezer magyar ember számítógépén figyel egy kis ikon, amit ha megnyitunk, egy fantasztikus könyv tárul fel előttünk, amit valószínűleg soha nem bocsátanak nyomtatásba... :D Én is írtam már ilyen történeteket :)
Általában a külföldi jobb, de, ha egyetlen könyvről van szó, akkor Szabó Magda: Az ajtó :)
szerintem egy nagyon érdekes és szép történet.
Én ismerem L.L.L. -t :D Nem olvastam sajnos semmit még tőle, mert nem igazán vonz az amiről ír. De a barátnőm megőrül a könyveiért, kész gyűjteménye van :D
Nagyon szereti. Ő alapból ilyen sci-fi beálítottságú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!