Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könyvet választanád?...

Melyik könyvet választanád? (újságcikkhez kéne a segítség)

Figyelt kérdés

Ha csak egy könyvet vehetnél meg, melyiket választanád? A külföldi író által írt könyvet, vagy a magyar író által írt könyvet? :)

Újságcikkhez kellene a segítség, mert azt a témát feszegetem, mennyi esélye van egy magyar írónak a sikerre.

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2011. máj. 7. 13:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Értem, és köszi :)

Még pár kérdésem lenne így mindenkihez: ha magyar ember akarna könyvet kiadni, szerintetek használjon külföldi nevet, vagy vállalja fel a sajátját? Tényleg az dönt a sikerről, hogy milyen a név? (sajnos, találkoztam már ilyen példával) Vagy a cím? Elolvassátok a tartalmát egy magyar író könyvének? Miért jobb a külföldi, mint ez? Hiszen vannak olyan külföldi írók is, amiknek sosem hallottuk a nevét, mégis megvesszük a könyveit. Akkor miért van hátrányban vele szemben a magyar? Vagy ezt csak én látom rosszul?

Bocsi a sok kérdésért, de érdekes témának tartom, és rendesen ki szeretném fejteni a cikkemben^^

2011. máj. 8. 11:11
 12/15 anonim válasza:

Szerintem teljesen mindegy, hogy a szerző magyar vagy külföldi. Jobb, ha felvállalja a nevét, ha már maga az író is úgy gondolja, hogy nem érdemes a saját nevében írni, akkor miért alkot?

Ami fontos számomra, hogy milyen a borító, aztán a cím, mert ha egy borító megragad, aztán a cím, akkor emelem fel a könyvet, olvasom el a tartalmát, és aztán a könyvet, persze, ha ismeretlen szerzőről van szó. Ha ismerem, akkor már annyira nem számít a borító, mert van egy véleményem a munkáiról. Akkor már a cím a fontos.

2011. máj. 8. 11:38
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. máj. 8. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy külföldit
2011. máj. 9. 20:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha magyar író írja a könyvet, akkor magyar neve legyen
2011. máj. 10. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!