Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha lehetne egy pokemonod,...

Ha lehetne egy pokemonod, melyiket választanád és miért?

Figyelt kérdés
Én Victinit, mert akkor mindig győznék.

2015. jan. 30. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pikachu-t, mert egy cuki,kedves testbe bújt rombológèp...plusz ő az egyik legerősebb pokémon
2015. jan. 31. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
MewTwo-t, mert az a legerősebb... Vagy valami legendás pokémont...
2015. jan. 31. 20:29
 3/8 Krisipoke ***** válasza:
Első: Pikachu közel sincs ahhoz, hogy a legerősebbek közé tartozzon. A top 300-ba sem raknám bele, sőt...
2015. febr. 1. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első generációban MewTwo a legerősebb... de azóta már az új évadokban akadnak sokkal erősebbek is... pl. Diagla, Palkia, Arceus, Tyurem, Zekrom, Reshiram

Ezekből talán Arceus-t választanám...

2015. febr. 1. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy a "legendás" pokemon a menő, de a gyakorlatban ezekből csak egy van általában minden régióban. Tehát a valóságban is kb. olyan gyakoriak lennének. Én például a játékok végigjátszásában elvből nem is használom a legendásokat, csak a hagyományos több helyen is elkapható fajok közül válogatok.

Amúgy meg egy abszolút kedvencem nincs, minden generációból van 3-4 pokemon, ami közel áll hozzám, így igazából nem tudnék egyet kiválasztani.

Ha hagyománytisztelő akarok lenni, akkor viszont Chikorita lenne az az egy bizonyos pokemon, ennek oka szimplán annyi, hogy először a Silverrel játszottam életemben a pokemonos játékok közül, és ott a starterem egy Chikorita volt.

2015. febr. 1. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
De az telejsen mindegy, hogy mennyi van belőle... Ez csak egy feltételes kérdés, hogy HA lehetNE, akkor melyiket választanám. Van, aki személyes benyomás miatt választana pl. te esetedben chikorita; van aki a szépsége miatt választana, és van aki az erő/ereje miatt... Én az utóbbi mellett állok, azaz a legerősebbet választanám.
2015. febr. 5. 09:42
 7/8 anonim válasza:

az én kedvenceim a sötét és szellem típusú pokemonok mert ezek nagyon epicül néznek ki

azon belül umbreon és sableye de az új generációkban is vannak jó szellem és sötét pokemonok

2015. márc. 4. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Eevee-t mert különleges, és válztozatos átalakulásai vannak :)
2015. jún. 23. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!