Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezek kozul melyik PC. S...

Ezek kozul melyik PC. S jatekot valasztanad?

Figyelt kérdés

Lett egy amd silver reward kuponom amivel ketto jatekot valaszhatok. Ti melyiket valasztanatok,...foleg a multi miatt kerdem melyiknek jo a multija?

(foleg gta,fsp ket jatszom)

[link]

ezek kozul gondolkozom:

pay day2

tomb raider

mert ezeknek van multijuk,de a payday 2 coopja nem nagyon erdekel inkabb lehetne egymas ellen mint egy COD

2014. máj. 25. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Heló!

Ha GTA szerűek tetszenek, Sleeping Dogs, esetleg Just Cause 2.

Írtad a Tomb Raidert, az nagyon jó választás, de ha bejön az, akkor a Thief 4, Hitman.

Az Alan Wake egy kiváló játék, ha számít a jó történet, és egy kis borzongás. Én végigjátszottam, imádtam ,a linearitás se zavart, pazar játék.

Stratégiai játék terén - mivel említetted a multiplayert a Shogun 2, ha elég jó a géped, az évek tapasztalata és a minőség együtt van jelen benne.

Azért is írtam többféléről, hátha mégis megtetszi kvalamelyik másik :).

2014. máj. 25. 09:39
 2/3 A kérdező kommentje:

tomb raider az mar biztos :) mivel neztem gamplayeket yotubon a multibol es tetszett.

Payday2 es a Just cause 2 kozott filozom. A payday inkabb left4died ra emlekeztet zombik nelkul...es az nem nagyon erdekelt mar regen sem,de lehet coopba jobb lenne.

A JustCause regen jatszottam mar,probaltam de nem nagyon fogott meg...de lehet a multi végett azt valasztanam csak remelem meg most is jatszak mert hogy mar nem mai jatek.

Amiket irtal azokat azert nem valasztanam mert nincs multijuk sajnos :(

2014. máj. 25. 10:46
 3/3 A kérdező kommentje:
megj.: bar meg ott a hitman aminek van multija. Regen elkezdtem jatszani azt es nem rossz jatek,csak nem tudom hogy elegen jatszak e a multikat hogy van e eleg ember a multihoz.
2014. máj. 25. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!