Ezek kozul melyik PC. S jatekot valasztanad?
Lett egy amd silver reward kuponom amivel ketto jatekot valaszhatok. Ti melyiket valasztanatok,...foleg a multi miatt kerdem melyiknek jo a multija?
(foleg gta,fsp ket jatszom)
ezek kozul gondolkozom:
pay day2
tomb raider
mert ezeknek van multijuk,de a payday 2 coopja nem nagyon erdekel inkabb lehetne egymas ellen mint egy COD

Heló!
Ha GTA szerűek tetszenek, Sleeping Dogs, esetleg Just Cause 2.
Írtad a Tomb Raidert, az nagyon jó választás, de ha bejön az, akkor a Thief 4, Hitman.
Az Alan Wake egy kiváló játék, ha számít a jó történet, és egy kis borzongás. Én végigjátszottam, imádtam ,a linearitás se zavart, pazar játék.
Stratégiai játék terén - mivel említetted a multiplayert a Shogun 2, ha elég jó a géped, az évek tapasztalata és a minőség együtt van jelen benne.
Azért is írtam többféléről, hátha mégis megtetszi kvalamelyik másik :).
tomb raider az mar biztos :) mivel neztem gamplayeket yotubon a multibol es tetszett.
Payday2 es a Just cause 2 kozott filozom. A payday inkabb left4died ra emlekeztet zombik nelkul...es az nem nagyon erdekelt mar regen sem,de lehet coopba jobb lenne.
A JustCause regen jatszottam mar,probaltam de nem nagyon fogott meg...de lehet a multi végett azt valasztanam csak remelem meg most is jatszak mert hogy mar nem mai jatek.
Amiket irtal azokat azert nem valasztanam mert nincs multijuk sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!