Melyiket választanád:kék vagy piros pirula?
Figyelt kérdés
+Miért?2014. okt. 12. 21:55
1/11 anonim válasza:
Egyiket sem. Én pirulák nélkül élek.
2/11 A kérdező kommentje:
1-es: Nem tudom eldönteni biztosan, hogy most nagyon vicces akarsz lenni, vagy nem láttad ezt az alapművet.
A kérdés a Mátrix című film gondolkodó nézőihez szól.
2014. okt. 12. 22:02
3/11 anonim válasza:
Ez a könnyű út és a helyes út örök dilemmája. Adott helyzet dönti el ki melyiket választja, de az átlag a kéket választaná, azt hiszem az a könnyű út. Évek óta nem láttam a filmet, így lehet a másik az :)
4/11 anonim válasza:
A kék az álomvilág, a piros a valóság. Az válaszom tökéletesen illik a kérdésedhez.
5/11 anonim válasza:
Én annak idején a pirosat választottam, de minél többet látok a világból, egyre inkább azt gondolom, hogy a kéket kellett volna. Azt hiszem, belefáradtam. Most úgy érezem, inkább lennék akkumulátor, ha közben azt álmodhatom, hogy repülőgép vagyok. Csak ígérjék meg, hogy soha többet nem ébredek fel...
6/11 anonim válasza:
most a kéket választanám! Mert unalmas és szar az életem..:D
7/11 anonim válasza:
nem láttam a filmet sajna, de a leírtak alapján én is a kéket választanám, dettó szar az élet...
8/11 anonim válasza:
6. 7. szóval szar az élet és a kék pirulát választanátok amitől folytatódik tovább az élet?
9/11 anonim válasza:
Mort melyikkel maradsz álomban? a kék v a piros (mondom nem láttam a filmet :D) akkor aztat amelyikkel álomban maradunk :D
10/11 anonim válasza:
9. attól függ mit értesz álomvilág alatt,mert a filmben a mi valódi világunkat mondják egy megjátszott nem valódi világnak,ez a mátrix,és van a valódi világ ami a mátrixon kívül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!