(ÉHEZŐK VIADALA) Miért kérte Cinna, hogy Effie csak azután mutassa meg Katnissnek a fecsegőposzátás ruhát, miután önként, saját akaratából fogadja el, hogy a lázadás arca lesz?
Biztos olvastad a könyveket?
Mert a regényben NEM Effie mutatja meg a ruhát Katniisnek, igazából Effie ott sincs a körzetben, totál más a film.
És a válasz egyszerű: Katnisst soha nem lehetett erőszakkal rávenni semmire, de érzelmi okokból képes volt bizonyos szerepeket felvállalni, Cinna pedig nem akarta, hogy ővele, az ő emlékével "vegyék rá" hogy vállalja el a Fecsegő poszáta szerepet. Akkor már tudta hogy őt meg fogják ölni.
Biztos, hogy olvastad a könyvet?
Mert a Fecsegőposzátát egybe kell írni.
A kérdésedre a válaszom igen olvastam. Tudom, hogy Effie csak Snow kivégzése előtt találkozik Katnissel először a Nagy Mészárlás előestéje óta.
De köszönöm a választ, így már értem. Hisz Katniss képes lett volna csak Cinna miatt csatlakozni a lázadáshoz, de mi lett volna ha nem vállalja. Akkor Coin biztos megmutatta volna neki.
Könnyedén vissza tudnék vágni egy hasonló módon szemet szúró borzalmas ragozással a kérdésedben.... de inkább nem fogok. ;)
Ha valaki azzal alapoz meg egy kérdést, hogy végigolvasta az adott sorozatot, majd elkezd beszélni egy olyan szereplőről, aki ott sincs a kérdésre vonatkozó időpontban, akkor a legtöbb ember szkeptikus lesz.
LOL xDDD Sírok....
A ruha meg Cinna könyve egyébként kit érdekel? Elég lett volna egy levél Cinnától. Nem egy ruha miatt vállalta el hogy ő lesz a poszáta.
Off.: Annyira gáz volt az a fekete ruha meg az a könyv a harmadik filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!