Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » (ÉHEZŐK VIADALA) Miért kérte...

(ÉHEZŐK VIADALA) Miért kérte Cinna, hogy Effie csak azután mutassa meg Katnissnek a fecsegőposzátás ruhát, miután önként, saját akaratából fogadja el, hogy a lázadás arca lesz?

Figyelt kérdés
Most olvastam ki az egész trilógiát és ez az egyik amit nem értek. Hiszen ha előtte megmutassák neki akkor könnyebben tudott volna Katniss dönteni. Nem értem, hogy Cinna miért kérte ezt

2016. jan. 2. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarta befolyásolni azzal, hogy megmutatják neki.
2016. jan. 2. 23:03
 2/8 A kérdező kommentje:
De mondjuk nem hiszem, hogy Cinna úgy gondolta, hogy Katnisst ez izgatja. Hiszen ő nem olyan aki odavan a fegyverekért meg az erőszakért.
2016. jan. 2. 23:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos olvastad a könyveket?

Mert a regényben NEM Effie mutatja meg a ruhát Katniisnek, igazából Effie ott sincs a körzetben, totál más a film.

És a válasz egyszerű: Katnisst soha nem lehetett erőszakkal rávenni semmire, de érzelmi okokból képes volt bizonyos szerepeket felvállalni, Cinna pedig nem akarta, hogy ővele, az ő emlékével "vegyék rá" hogy vállalja el a Fecsegő poszáta szerepet. Akkor már tudta hogy őt meg fogják ölni.

2016. jan. 3. 01:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy olvastad a könyvet?

Mert a Fecsegőposzátát egybe kell írni.

A kérdésedre a válaszom igen olvastam. Tudom, hogy Effie csak Snow kivégzése előtt találkozik Katnissel először a Nagy Mészárlás előestéje óta.

De köszönöm a választ, így már értem. Hisz Katniss képes lett volna csak Cinna miatt csatlakozni a lázadáshoz, de mi lett volna ha nem vállalja. Akkor Coin biztos megmutatta volna neki.

2016. jan. 3. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Könnyedén vissza tudnék vágni egy hasonló módon szemet szúró borzalmas ragozással a kérdésedben.... de inkább nem fogok. ;)

Ha valaki azzal alapoz meg egy kérdést, hogy végigolvasta az adott sorozatot, majd elkezd beszélni egy olyan szereplőről, aki ott sincs a kérdésre vonatkozó időpontban, akkor a legtöbb ember szkeptikus lesz.

2016. jan. 3. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:
De ugye azt érted, hogy most egy ilyen dolgon lovagolsz? Valószínűleg azért írtam Effiet mert a filmben ő volt és szándékosan írtam őt (tudván, hogy a könyvben nem ő volt) azért, mert a filmet többen látták, így többen is tudnak rá válaszolni ( a kérdésemre)
2016. jan. 3. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy könyves topikban direkt filmes verziót kérdezel? Értem :)
2016. jan. 3. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

LOL xDDD Sírok....

A ruha meg Cinna könyve egyébként kit érdekel? Elég lett volna egy levél Cinnától. Nem egy ruha miatt vállalta el hogy ő lesz a poszáta.

Off.: Annyira gáz volt az a fekete ruha meg az a könyv a harmadik filmben.

2016. jan. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!