Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti milyennek találtátok a : A...

LLP kérdése:

Ti milyennek találtátok a : A fiú aki bemászott az ablakomon című könyvet?

Figyelt kérdés

SPOILER ANNAK AKI NEM OLVASTA!!!

Szerintem ilyen: Az első fejezet belevág abba hogy mi fog a későbbiekben megtörténni. Azután megismerjük a főszereplő csajt évekkel később. A story jól indul új, kreatív ötlettel: a srác az ágyában vele alszik 12 éves kora óta. Azután hirtelen a cukkolásokat felváltja a szokásos: " Régóta szeretlek" szöveg, majd még levegőt sem vehetünk ők már járnak is. Szenvedély, erotika, romantika következik fűszerezve egy kis sulis élettel. Majd miután elolvastuk a könyv felét a csaj (Amber) (Angel) bátyja elmondja hogy Amber molesztáló apja újra a városban van új családjával. Angel elájul a hírtől, majd a kórházban kiderül hogy terhes... Álljunk meg egy szóra! AMBER TERHES? Nekem már amikor megvette a fogamzásgátlót és szedni kezdte egy kérdés fogalmazódott meg bennem: És a gumival mi lesz? És erre tessék ezek nem használtak gumit mert mint a hülyék hittek abban hogy elég a tabletta... Jó a csaj elszúrta az időpontot mikor bevette. De akkor is gumi luxus?! Na mindegy szóval terhes. Talán én vagyok a világ leg szemetebb embere de folyton arra gondoltam: " Jaj csak vetéljen el vagy vetesse el. Hogy lehet 16 évesen terhes?! " Konkrétan letaglóztam amikor ezek ketten megbeszélték hogy a srác akarja a gyereket és jó akkor maradjon... A cselekmény folytatódik. A csaj véletlen találkozik perverz apjával. Később egy kis bunyó majd Amber apjának hála elvetél. A kórházból apjához megy mert a pasiját letartóztatták és csupán a szerencsének köszönheti hogy az a retkes hang felvételt sikeresen elküldte. Szóval megússza hogy apja megerőszakolja.

Lényegében ennyi. Lista szerint ami nem volt oké.

-1. Túl hirtelen változnak az érzelmek. Ilyen nincs.

-2. A fiú szemszögét olvasva alig hiszed el hogy ez egy 18 éves fiú saját gondolatai.

-3.A csaj terhes lesz és a 18 éves srác boldog. Ilyen nincs. Emiatt a csajnak is jó hogy gyermeket vár. Brutál.

A könyvet 6.2 pontra értékelem és rápecsételem a morbid jelzőt.

Kíváncsi vagyok a ti részletes véleményetekre is. Hosszan írjatok mert nem vagyok lusta elolvasni.

2015. okt. 29. 18:22
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!