Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyit olvas egy 8-10 éves...

Mennyit olvas egy 8-10 éves gyerek? Olvasnak még a mai gyerekek egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én voltam 8 éves, egyáltalán nem olvastam, csak olyan könyveket, amikben sok volt a kép, mint a Tesz-Vesz város. Az első regény, amit elolvastam, pont 10 évesen, Fekete István Ci-Nyije volt.
2010. márc. 27. 09:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szija. Szerintem ha a Harry Potter 1-2 részét odaadod neki még semmi baj nem lehet belőle ;) Azonkívül ajánlom nektek a sok disney mesekönyvet, van külön könyvklubjuk is ahol a könyv mellé minden hónapban ajándékot is kap ;) Mi annak idején odavoltunk tesóimmal ha megjött a várva várt könyv ;) Ezen kívül még talán a Narnia krónikái is érdekelheti ha a film tetszett neki. Én most 16 vagyok és még szívesen olvasom a fentebb megemlített könyveket ;)
2010. márc. 31. 14:52
 13/15 anonim válasza:
100%
Régebben, még iskolás koromban sosem olvastam, talán a kötelezőkön kívül 1-2 könyvet, ha kiolvastam. Azóta szinte minden szabadidőmben olvasok. Jóval többet, mint amennyit Tv-t nézek. Egyébként a szépségiparban dolgozom, és azt veszem észre, hogy a könyv napi téma, de valóban inkább az idősebb korosztálynál.
2010. márc. 31. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 8-10 éves koromban Nógrádi Gábor könyveiért voltam oda. Mikor mentünk könyves boltba mindig azt vettünk:)
2010. máj. 23. 20:22
 15/15 anonim válasza:
Minek A könyv manapság a neten is van oline könyvtár igaz roncsa a szemet de nem kell venni könyvet gazdaságos
2014. okt. 25. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!