Mennyit olvas egy 8-10 éves gyerek? Olvasnak még a mai gyerekek egyáltalán?
Háát szerintem egy 8-10 éves gyerek még nem olvas olyan sokat, maximum amit feladnak neki házinak hogy gyakorolja.
Később ahogy kialakul az érdeklődésük, majd akkor már többet olvasnak.
És igen, a mai gyerekek közül nagyon sokan olvasnak:D (csak nem a 8-10 éves korosztály)
15 éves vagyok, és imádok olvasni. :)
amikor 10 éves voltam, elkezdtem olvasni a Darren Shan sorozatot, és nagyon tetszett.
én is a vámpíros könyveket szeretem, de a Twilightot nem szeretem, nagyon gagyi. (csak azért jó hogy sikeres lett, mert így most sok vámpíros könyv jelenik meg) :P
6 évesen olvastam ki először a Harry Potter 1-et, azóta folyamatosan olvastam.. első osztályos koromban már a 4.-nél tartottam :)
Amúgy édesapám mesélte, hogy az első könyv, amit elkezdtem olvasni, a Révai Lexikon volt.. :))))
Örülök, hogy vannak ellenpéldák is:)
A Harry Pottert én azért elég korainak tartom még 8 évesen is. Biztos nem adnám a lányom kezébe. Még annak ellenére sem, hogy már rengeteg könyvön túl van, hiszen 6 évesen már ő is olvasott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!