Milyen Darren Shan vámpír történetéhez hasonló könyvek vannak?
Figyelt kérdés
Olvastam mind a tizenkét részt és nagyon megtetszett. Érdekelne, hogy van-e ehhez hasonló témájú regénysorozat.2010. márc. 24. 16:24
1/3 anonim válasza:
Darren Shannek megjelent egy másik sorozata is, asszem Démon világ vagy valami hasonló.
Ha lány vagy akkor ajánlom a P.C.Cast: Megjelölve, aminek az első 3 része már magyarul is megjelent.
innen tudsz letölteni:
2/3 anonim válasza:
Úúú, a Démonvilágot mindenképpen olvasd el, ha tetszett a Vámpír sorozat! Imádtam, minimum annyira jó, mint a vámpíros.
3/3 anonim válasza:
Szerényen megjegyzem, nekem a Démonvilág egy picivel jobban tetszik, mint a vámpíros, amúgy pedig mindkettő egyformán csúcsszuper!
A Démonvilágot mindenképp olvasd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!