Ki segitene nekem? Keresek az Alkonyathoz hasonló romantikus vámpir filmeket.
Könyvek nem lennének jók?
Filmsorozatot tudok, ami a vampire diaries, és a true blood.
De van még az Angel, és a Buffy sorozat. Abban is van valamennyi romantika.
Én is a vámpírnaplókat (Vampire Diaries) tudom ajánlani.
Nagyon érdekes és az első három rész után meg se lehet unni.
Én állítom, hogy jobb az alkonyatnál. Tavaly nyár óta nézem, azóta hódolója vagyok a sorozatnak! Csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Vampire Diaries-Vámpírnaplók!!!
Első nézésre az Alkonyat kopizásának tűnhet (17 éves vámpírfiú, álatokkal táplálkozik+ embercsaj+szerelmi háromszög stb...) De az igazság az, hogy ez 1991-ban íródott, míg a Twilight sorozat ugye a kétezres években...A könyveket nem olvastam, de a film (sorozat) sokkal jobb, mint a Twilight-filmek...A színészi játék sokkal színvoniszont alasabb, a technikai megoldások is magasan jobbak, a történetvezetés sehol sem unalmas, minden rész izgalmas, tele van romantikával is, szóval csak ajánlani tudom...És a vámpírokhoz is több köze van, mint a Twilight-nak...Én ezt Twilight-fanként mondom, de a film abból csapnivaló lett (az összes)...Ez a sorozat viszont biztos tetszene!!
Én a True Blood-t ajánlom. A könyvek is nagyon jók, de a sorozat is.
A Vámpírnaplókkal nekem csak annyi bajom van, hogy a filmnek szinte semmi köze sincs a könyvhöz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!