Milyen hasonló filmek vannak az Alkonyathoz?
Szerelmes filmre gondolsz, vagy vámpírosra? Mert utóbbihoz tudok mondani, de azok legtöbbje eléggé véres, és/vagy nagyon sötét világképet mutat...
Ha így is érdekel: Underwolrd1-2-3, Interjú a vámpírral, Kárhozottak királynője, Van Hellsing, Éjszakai őrség, Nappali őrség(nem tudom, ebből van-e film...)
ha vámpíros: Interjú a vámpírral
ha romantikus: Jane Eyre (2006-os)
utolsó válaszolónak: Az Evernight az könyv. én nem tudok róla, hogy lenne belőle film is :S de ha nem jól tudom javítsatok ki.
Jah és én még tudok olyat, ami jó, de ezek sorozatok és vámpíros persze :D Truo Blood-Inni és élni hagyni,
Blood Ties-Vámpír akták. Ez nagyon jó, nekem nagyon tetszik :)
Vámpírnaplók.De egyébként az régebbi köny.Szerintem erről lopták az alkonyatot,mert ez is vámpír-halandó szerelem,
azóta az író csinált egy modern változatot,amiből csináltak egy sorozatot,és ezé mindeki azt hiszi,hogy a VD-t lopták az
alkonyatról, de pont fordítva.Na mindegy azé nagy VD és alkonyat rajongó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!