Ki írta a Felejtés című könyvet? Orosz író, az 100% és jó régi.
Figyelt kérdés
Régebben olvastam, de nem az enyém volt és már nincs meg és szeretném megtalálni.2015. dec. 21. 05:54
1/3 anonim válasza:
Google-ra, esetleg moly.hu-ra gondoltál? És biztos, hogy orosz? Én egy franciát találtam többek között:
2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen először kerestem és csak utána kérdeztem. Ezt max csak az tudja, akinek megvan otthon vagy könyvtáros. Sajnos nem ez az, biztos, hogy orosz volt.
2015. dec. 22. 15:20
3/3 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltam, hogy lehet, hogy csak nagyon rosszul emlékszem. Még mindig orosz író van meg, még mindig biztos vagyok benne, de attól még tévedhetek. Lehet, hogy tényleg ez az, csak sehol nem találok (egyelőre) bővebb leírást. Köszi mindenesetre.
2015. dec. 22. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!