Miért nem tudok tuljutni egy régi kapcsolaton?
Figyelt kérdés
úgy érzem,hogy nem vagyok önmagam...néha nagyon jo kedvem van máskor pedig az öngyilkosság határán állok. REttegek attol,hogy egyedul maradok,félek...és mindez 1 éve van,miota dobott a pasim.Nem tudok rajta tuljutni...minden buliban találkozunk,és ő már rég tul lépett rajtam,éli az életét...mikozben én minden buliban tok részegre iszom magam és másoknak sirom el h mennyire hiányzik,és h mekkoraszemét diszno h kidobott.A szornyu az,hogy nem csak buliban,hanem jozanon is gyakran elohozom..állandoan ez jár az agyamban...nem akarok igy élni,el akarom őt felejteni....2013. dec. 23. 12:07
1/1 anonim válasza:
Keress fel egy szakembert. Elég durva, hogy 1 év után még mindig részegre iszod magad miatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!