Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szórakozásból regényt írók,...

Szórakozásból regényt írók, ti is vagytok néha így?

Figyelt kérdés
2007-ben, mikor is még csak 14 éves voltam, elkezdtem írni egy regényszerűséget, az előtt is írtam már történeteket, de nem sokáig jutottam. 6 év alatt elértem 248 oldalig,(karakterek száma: 668.345) de eközben éreztem, hogy egyre gyerekesebb a szereplők viselkedése. Így újra kezdtem 2 és fél év alatt kb. ugyanennyit megírtam(karakterek száma:747.476) – a történet valamelyest változott, nyilván. Mostanra egy kicsit sci-fire hajaz, azt hiszem. De eközben úgy megszerettem a történetet, a szereplőket, hogy nem bírom befejezni. Ennek a történetnek sosem volt meg a vége – míg az összes többinek igen. Gyakran hasonló problémát írok le, mit ami a valóságban velem is történik és a regényemben próbálom megoldani – félre ne értés essék, nem naplónak kell elképzelni a regényt. A főszereplő – bár korban és nemben eltérünk, még mindig - szinte „teljesen” azonos az én meglátásaimmal, gondjaimmal. Szóval egyszerűen nem bírom befejezni és az igazat megvallva nem is akarom. Vagy ha be is fejezném, mindenképpen egy folytatást szeretnék, mert úgy érzem, nem tudnék enélkül a regény nélkül élni. Folyamatosan próbálom lerajzolni a karaktereket, hogy eltaláljam éppen ugyanazt, ami a fejemben is van. Különböző programmal megépítettem a házukat is... Néha nagyon elvetemültnek érzem magam. :D

2015. okt. 25. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én verseket és novellákat. :)
2015. okt. 25. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Ebből akkor indíts el egy blogot, ahol akár kétezer évig is folytathatod, és bővítheted ugyanazt a regényt.

Én amúgy mindig úgy vagyok vele, hogy amíg a végét nem tudom és dolgozom ki az adott történetnek, addig nem kezdek bele. Az elejét, és közepét tudod bővítgetni, de a végnek állandónak kell lennie, hogy be tudd fejezni.

2015. okt. 25. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Pár éve elkezdtem egy fantasy-sci-fi regényt, de letettem róla, mert minden ötletemet megvalósították már. Elképzeltem egy lélegzetelállító, misztikus világot, aztán kiderült, hogy az Avatar c. film tök ugyan olyan.. Majd ha kitalálnak egy új műfajt.. :D
2015. okt. 27. 20:08
 4/5 Pali1977 ***** válasza:
Zárd le, és írd meg a folytatást. Teremts új konfliktusokat, a szereplők a hely ugyan azok lesznek, de nem lapul el a sztori :)
2016. jún. 13. 16:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! :)
2016. jún. 19. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!