Emberek! Milyen véleménnyel vagytok Reniről a SzJG-ből?
Nem baj, pont ez az a tulajdonsága ami miatt magamra ismertem Reniben. Igaz, messze nem a legjobb könyv amit olvastam, (egyéni vélemény, ez nem jelenti azt hogy rossz a könyv) nem is vagyok nagy fan, de úgy gondolom, hogy a legtöbb lány szemében nagyon szimpatikus lehet Reni karaktere mert valóságos tulajdonságai vannak, ő sem tökéletes. És valljuk be a legtöbb lány kicsit sokat hisztizik. Persze néha sok belőle, de ez van :) Azt pedig mindenképp meg kell említeni hogy nagyon kicsi az esély hogy a valóságban is megtörténjen egy ilyen "Reni-Cortez" kapcsolat. Gondolom te is ritkán találkozol olyan sráccal aki amellett hogy elképesztően kedves, mindenki imádja és isteníti.
Neked ki a kedvenc szereplőd a künyvből, és miért?
Reni egy önbizalomhiányos gyerek, majd tini. A regényben leírják előtörténetként, hogy általánosban kábé mindenki utálta, kiközösítette. Szóval nekem az a véleményem róla, hogy igazából csak az tudja megítélni, aki átment hasonlón, sőt, az magára is fog ismerni benne. Hogy megérdemli-e Cortezt: nos, ez egyfajta Hamupipőke-történet. Reni egy olyanfajta értékeket megbecsülő/protezsáló karakter, ami ugyan már régóta nem népszerű, de valójában sokkal helyesebb értékítélete van, mint az osztálytársainak általában. Én úgy érzem, a könyvben van egyfajta "tanító" jelleg is, hogy ezek a helyes értékek, és emiatt a főszereplő lány igenis megérdemli álmai fiúját, meg hogy boldog legyen.
Nyilván nem túl életszerű, viszont sok Renihez hasonló valós személyt megszólít.
Engem személy szerint a mostanában állandóan sulykolt erős, vagány típusú lánykarakterek idegesítenek nagyon. Ez nyilván ízlés kérdése. Szerintem jó, ha van többféle karakter, mind az irodalomban, mind a filmvásznon vagy tévében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!