Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol olvashatom magyarul A tél...

Hol olvashatom magyarul A tél szeleiből Barristan és Tyrion fejezeteit? A többit már sikerült innen onnan összeszedve elolvasnom.

Figyelt kérdés

2015. okt. 3. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:

szia nekem is ez lenne a kérdésem én csak két fejezetet kaptam meg

[link]

én itt olvastam a többit te hol találtad? ?

2015. okt. 5. 01:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagyis hármat bocsi első voltam
2015. okt. 5. 01:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Beírod google-be és ott van az összes. Vagy elérhető az awoiaf.westeros.org és asoiaf.westeros.org oldalon keresztül is, vagy rákeresel,hogy "GRRM's not a blog".

De ha neked csak magyarul felel meg, akkor abban is 100% biztos vagyok,h google-ön keresztül rátalálsz.

2015. okt. 5. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Pontosan amit linkeltél:

Theon,Victarion,Arianne

[link]

És egy másik oldalról nagyon jó rajongói fordítással:

Sansa/Alayne,Aria/Mercy,Arianne

[link]

Szóval 2 fejezet hiányzik még. A Barristan Selmys és Tyrionos. Ha esetleg magyarul rátalálnál kérlek oszd meg itt a linket. Jó lenne magyarul,mivel az Angol tudásom egy óvodás szintjén van.

Előre is köszi! :-)

2015. okt. 6. 09:38
 5/5 anonim ***** válasza:
nekemis ezz a gondom. victarion fejezetét hol olvastátok? ez a googledrive-os link nekem nem működik.
2015. okt. 31. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!