Varjak lakomája és Sárkányok tánca fejezeteit valaki le tudja írni kronológia sorrendben?
Figyelt kérdés
Pl.
VL Jon 1.
VL Arya 1.
VL Jon 2.
ST Sam 1.
Előre is köszi :)
2012. máj. 15. 16:24
2/5 A kérdező kommentje:
Kronológiai sorrendben szeretném olvasni, a Gyűrűk Urát is úgy olvastam
2012. máj. 16. 18:44
3/5 anonim válasza:
Jah tehát egymás után szeretnéd elolvasni egy adott karakter fejezeteit?
Hát, szerintem nem sok esély van rá, hogy valaki kigyűjtse ezeket neked... 1000 oldalas könyvekről beszélünk
4/5 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk igaz... De olvastam valami olyat, hogy a négyesben Sam felmegy északra, és a Falon túl is ér véget abban a könyvben a cselekmény, de az ötös úgy kezdődik, hogy a falon áll Sam, még az indulás előtt, csak mindezt Jon szemszögéből látjuk. Ez pedig nekem furcsa, amikor össze-vissza ugrálok az időben, és ezt szeretném elkerülni. Ha van aki rajtam kívül így olvassa akkor Z le tudná írni, milyen sorrendben olvassa a fejezeteket? Én ráérek még a TH 600. oldala körül járok csak.
2012. máj. 16. 20:19
5/5 anonim válasza:
Ez azért van, mert a Sárkányok tánca nem a direkt folytatása a 4. könyvnek hanem kb ott kezdődik ahol a 4. könyv, csak azoknak a karaktereknek a szemszögéből akik nem szerepeltek a Varjak Lakomájában, az 5. könyv kb második fele már a direkt sztori folytatása.... Am nem érdemes úgy olvasni mert sok új info zavaros lesz, mert van amikor pl 2 Jon vagy Arya rész között 100 új infót kapunk ami érthetetlen lenne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!