Könyveket egy 18 éves lánynak?
Egyik kedvenc: Hogy told el jól a nyarad, Hogy told el jól a love storyd - vicces, kedves történet egy srác szemszögéből, Stephanie Perkins: Lola és a szomszéd srác,Anna és a francia csók, Sarah Dessen: Altatódal és egy másik nagy kedvenc: Időtlen szerelem trilógia, bár van benne egy kis időutazás a lényeg mai, vicces és szerelmes
Remélem tudtam segíteni:)
Sophie Kinsella - Boltkóros sorozata
Kerstin Gier könyvei
azután ha nem ragaszkodsz a mostani tinik között sztárolt regényekhez, és nyitott vagy mást is olvasni azokon kívül, akkor ezt jószívvel tudom ajánlani, mert szerintem szórakoztató bármelyik korosztály számára:
M.C. Beaton - Agatha Raisin sorozata
(bár gyilkosságok vannak benne, de a fő motívum nem egy vértől csöpögő tömeggyilkos pszichopata ámokfutása, hanem tele humorral, amiben egy középkorú, pokróc stílusú, mások agyára menő, magát lenyugdíjazó hölgyemény vidékre költözése, folytonos bűnügyekbe kavarodása és az ügyek saját maga által való megoldása, miközben a pasikkal is folyton meggyűlik a baja)
vagy
Vavyen Fable: Mesemaraton 1-2, Pepita macska illetve
a Halkirálynő sorozata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!