3/4 anonim válasza:
Izgalmas könyvet szeretne szegény, erre megkapja ezeket a dögunalom gimi nyavajákat...
Diana Wynne Jones könyvei nagyon jók szerintem.
A Harry Potter és Narnia könyvekkel sem lehet általában mellélőni a legtöbb gyereknél.
Állítólag a Percy Jackson könyvek is jók, bár én még nem olvastam őket.
Ha nem vagy nagyon félős és nem visel meg, akkor szerintem a Bartimaeus-sorozat is tetszeni fog. Annyira nem durva, de vannak benne szomorú részek.
Ennél egy picivel félelmetesebb a Rémségek cirkusza, ez eg vámpíros sorozat, azt tényleg csak akkor, ha nem alszol rosszul a szörnyesebb könyvektől. (Csak azért mondom, mert én pl. nem féltem tőle, de ezt neked kell tudni.)
4/4 anonim válasza:
Én 12 évesen imádtam a Meg Cabot könyveket, azt nagyon tudom ajánlani, főleg a könyvsorozatokat pl. Mediátor, Airhead,Hívószám 1-800, és persze a Neveletlen hercegnő naplója! DE azóta vannak biztos újak is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!