Ajánlatátok egy 14 éves lánynak könyveket?
Hatalom trilógia (a romantika olyan minimális, hogy szinte nincs, de tényleg nagyon jó, főleg a második része)
Pokoli szerkezetek - ez csak szimplán rohadt jó:D
Hex Hall trilógia - nagyon vicces, nagyon jó és nekem annyira tetszett, hogy nem bírtam kivárni magyarul a harmadik részét, inkább elolvastam angolul
Vaspróba - ez ilyen izgalmas, kalandos, fordulatos jellegű
Percy Jackson és az olimposziak sorozat - ez az előbbihez kicsit hasonló, de ezen kívül lehet tanulni belőle egy csomót is, mert tele van görög istenekkel, amiket majd (már) tanulnotok kell(et)
Tigris sorozat - ez egy olyan könyv, aminek a fele olyan csöpögős, hogy megfulladsz benne, a másik pedig olyan pörgős/izgalmas/kalandos/akciódús, hogy le se tudod tenni
Üvegtrón (azt hiszem sorozat, de lehet, hogy trilógia) - *képzeld ide a jelzőket, amiket a többi ajánlásnál felsoroltam*
Útvesztő sorozat - erről meg biztos hallottál már
14/L
Melissa Marr-Tündérvilág-ez hasonló a Vastündérhez
Cassandra Clare-A végzet erekjéi
Christopher Paolini-Eragon
Az arany iránytű könyvek
Brandon Mull-Titokfölde(még nem olvastam,de jónak tűnik)
E.J.Allibis-Az élet lángja
Daughtery-A Cimmeria titka
Tolkien könyvek
Veronica Roth-Beavatott
Koszonom a valaszokat, a legtobbrol hallottam mar, es dicsertek oket, Tronik Harcaval nincs bajom annyira bar a sorozatbol lattam reszeket, jo meg minden de nem igazan kot le. De ilyeneknel a kony altalaban jobb, ugyhogy majd elkezdem :)
latom lesz mit olvasnom :P megegyszer koszi a valaszokat :)
Harry Pottert mindenképp olvasd el, ha szereted a fantasyt! Ezen kívül:
Cassandra Clare: Végzet Ereklyéi sorozat
Richelle Mead: Vámpírakadémia
James Dashner: Útvesztő trilógia
J. L. Armentrout: Luxen sorozat
Mats Strandberg, Sara B. Elfgren: Engelsfors trilógia
Jus Accardo: Touch
Kresley Cole: Poison Princess
Kerstin Gier: Runbinvörös
Philip Pullman: Északi fény
Stephen King: Állattemető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!