Ajánlatátok egy 14 éves lánynak könyveket?
Figyelt kérdés
Olyasmiket mint az Iron king, Iron daughter, Iron queen(Julie Kagawa-tól), Shiver, Linger, Forever (Maggie Stiefvater-től), Legend, Prodigy (Marie Lu-tól). Szóval fantasy történetek jöhetnek, olyan amiben nem csak karcolások vannak, hanem rendesen vér, és akár halál, esetleg Stephen King-től is ajánlhattok, szeretem a könyveit. Lehet benne romantika, barátság lehetőleg tanulság is, de azért ne csaktanító jellegő/csöpögős legyen... a válaszokat előre is köszönöm :) (ha olvastad a fent felsoroltak közül bármelyiket is vagy csak tetszett a történetük ha hallottatok róla, bármilyen könyvet írhattok ajánlásra :) )2015. jún. 28. 20:22
11/15 könyvsorozatzene05 válasza:
Tudom, nem fantasy, de én ajánlanám a Szent Johanna Gimit. Annyira jó, én le sem tudtam tenni!:)
12/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) a harry pottert mar az osszeset olvastam hatszor is :D szjg-t pedig kivulrol tudom a tortenetet bar meg sosem juottam odaig h elolvassam :/ a tortenete meg ugy minden tetszik de sokkal izgalmasabban meselte egy baratnom mint ahogy leirtak :D de megprobalkozok vele :P
nincs is annyi ido a vilagon h en ezeket kiolvassam mind :'D mazlira olvastam mar beloluk nehanyat :P Stephen King Allattemetojet mar el akartam olvasni csak mamamnal van a konyv, de anyu mar mondta h jo :3
jonak tunnek amikez ajanlottatok, meg egyszer koszonom ^.^ :)
2015. jún. 30. 09:37
14/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Még van a Narnia krónikái
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!