Mit gondolsz a Titokról?
Aki nem tudná hogy miről is van szó:
Nemrég olvasgattam egy kicsit erről,és nagyon érdekesnek találom.Egy kicsit kétkedek benne,de talán ti megtudtok győzni ellenpéldákkal:)
Szóval kinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban?Van akinek sokat segített már?
Értelmes válaszokat szeretnék.
Köszönöm.
jah, a híres Titok:)
Azt gondolom, hogy amikor olvassa az ember nagyon lelkes és van kedve hozzá, elhiszi hogy neki is van esélye, azután kimegy a fürdőbe, ahol épp elromlik a mosógép és még kap egy 30ezres fűtésszámlát, és egyből messze jár a Titoktól és újra reménytelennek érzi az életét.
Tehát szerintem a Titok igaz, de nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon kevés embernek sikerül...
Néhány hónapja néztem meg filmen, itt ajánlotta valaki mert öngyilkos akartam lenni.
És nekem bevált, elkezdtem hinni benne hogy minden helyre jöhet, és így lett, 1 héten belül munkaajánlatot kaptam csak úgy elő a semmiből (4 éve próbálkoztam de sehova nem vettek fel előtte), aztán ha belegondolok nem is történt rossz dolog velem azóta, jó munkám van, jó a társaság, pénzt kapok, dolgokat kapok. Elég furcsa de ha nincs ez a film akkor én még mindig csak magamat sajnálnám egyedül.
Meghalni sem akarok már, pedig másra sem gondoltam előtte. Most úgy érzem nem is olyan rossz élni. És lesz még jobb is.
Én A vonzás törvényé-t olvastam, az hasonló.
Van egy nyolcvan perces film is mindjárt megkeresem a linket, az is ilyesmiről szól, az élő mátrix a címe, és ha olvastad valaha A mennyei prófécia c. könyvet, amit erősen ajánlok (a belőle készült film egy baklövés sajnos..) akkor tudod hogy ezt a kérdést nem tegnap óta feszegetik.
Én írtam a könyv olvasta után egy listát, amit senkinek se mutattam meg. Az első tétel napokon belül teljesült, a férjemmel volt kapcsolatos. Amikor leesett, hogy ez a listán volt, nagyon ledöbbentem...
Igazából nem foglalkozom a listával, most éppen nem is tudom hogy hol a füzet amibe írtam, de jelen pillanatban úgy a harmadik -negyedik pont teljesül éppen, ugyanis terhes vagyok:) két éve próbálkozunk, másfél éve volt egy hat hetes terhesség ami megszakadt, de a listát kb. fél éve írtam.
Az a lényeg, hogy fogalmazz világosan, és engedd el, ne legyen gondod arra, hogy hogyan teljesül, mert ha megszabod, akkor beszűkíted az útját.
Néha elég kanyargós utat járnak be a dolgok mire eljutnak hozzánk.
általában nyitott vagyok, figyelem a jeleket is; néha emberek úgy hoznak üzenetet hogy nem is tudnak róla és nem is kell tudniuk, nézz utána a szinkronicitás kifejezésnek, működik:)
A film linkje:
remélem, elérhető lesz. én még nem néztem meg csak egyharmadát, mert nagyon hosszú, de amint lesz időm, befejezem..:)
Utolsó vagyok: látod, ez is teljesen véletlen hogy kaptam ezt a linket Budaörsről ide Paksra, tegnap nagynehezen megnyitottam, pedig két hete a bejövő leveleim közt van, ma pedig már megy neked.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!