Mit gondolsz az Édesvölgyi suli szerelmes ikreiről?
Volt sorozatban is? Nem láttam:(
Nekem a legtöbb megvan, még a szüleim anno megvették...
Nekem az összes része meg volt. Sajnos elajándékoztam és így utólag nagyon bánom.
Sorazatról én sem hallottam. Mi volt a címe pontosan és mikor játszották?
A Sweet Valley High egy amerikai televíziós sorozat, amely Francine Pascal azonos című könyvsorozatán alapul. A sorozatot a Saban Entertainment készítette, és 1994. szeptember 5-étől 1997. október 14-éig sugározták az Egyesült Államokban. Az első három évadot a FOX csatorna mutatta be, a negyedik évadot pedig a UPN csatorna vetítette. A széria összesen 88 epizódot ért meg [1], a 4. évad gyenge nézettségi eredményeket produkált, ezért további évadokat nem készítettek.
A történet középpontjában a tinédzser ikerpár, Jessica és Elizabeth Wakefield áll, akik Sweet Valley városában élnek. Megformálóik Brittany Daniel és Cynthia Daniel. A sorozatot Magyarországon az RTL Klub kereskedelmi csatorna sugározta 1997-1998-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!