Mindenki erről áradozik, a barátkozási és rokonsági körömben is biztos, hogy már 15 ember elolvasta, vagy olvassa ezt a könyvet. Mi ebben a jó? Nagyon utálok olvasni, a kötelezőket elolvasom, de nagyon utálom azokat is olvasni, nemhogy egy ilyen marha vastag könyvet. Például uncsitesómék annyira szeretik az SZJG-t, hogy elmentek Pestre a dedikálásra -.- Egy csomó Facebook oldal van ennek a 8 vagy 9 részes, abszolút kiszámítható könyvsorozatnak. Olvassam el? Mit tanácsolnátok? Azért ellenszenves, mert mindenki ezekért a hülye szereplőkért, Cortez, Reni, Karcsi...stb rajonganak, mikor csak annyi szerepük van, hogy egy vastag könyv lapjaiba vannak beleírva... Úgy istenítik ezt a sorozatot, hogy már az agyam tele van vele. YouTube-on búcsúvideót csinálnak, kvízeket csinálnak, mert olyan nagyokosnak tartják magukat az emberek, ezeregymillió FB oldal van, GP-n is van már portálja...stb. Mindenki erről áradozik. Most mondjátok meg, olvassam el? Csalódni fogok?
Ha utálsz olvasni akkor Leiner Laura könyveit neked találták ki , izgalmasan, egyáltalán nem kiszámíthatóan ír. Ne hasonlítsd ezeket a regényeket egy kötelezőhöz! Ezek a mai korban játszódnak, izgalmasak, és mai kamaszok mindennapjait tárják elénk. Kezdésnek nem muszáj egy ilyen hosszú sorozattal indítanod, ott van pl a Bábel, vagy a Bexi sorozat. Remélem kedvet kaptál egy kis olvasgatáshoz!
2015. aug. 28. 17:46
2/11 A kérdező kommentje:
Jah, holnap szerintem megyek a könyvtárba, és kikérem.
2015. aug. 28. 17:56
3/11 anonim válasza:
"Ha utálsz olvasni, akkor LL könyveit neked találták ki"
Csak azért, mert olyan egyszerű, hogy álmomban is átrágom. És igen, kiszámítható, és sablonosak a karakterek, sőt, Reni kifejezetten idegesítő is. Zéró IQ-val is megérti bárki, azért olvassák ennyien... mert ha már egy kicsit bonyolultabb jönne, azt nem bírná bevenni a lelkük.
Ha nem szeretsz olvasni, akkor is meg kellene próbálnod egy pár könyvet, de sose erőltesd. Alapnak ott van a Harry Potter, Eragon, Gyűrűk Ura, jó könyvek kezdésnek.
2015. aug. 28. 18:37
4/11 anonim válasza:
Igazából elég középszerű, annak is a legalja. Semmi újat nem mutat fel, és az első állításával ellentétben rohadt kiszámítható, de valamiért a tinik odavannak érte.
2015. aug. 28. 20:51
5/11 anonim válasza:
Én elkezdtem olvasni csak kíváncsiságból, mert mindenki szereti, nem nagyon rossz, de a 4-edik rész után én már nem bírtam annyira unalmas lett. (Szubjektív vélemény) 16/L
2015. aug. 29. 18:06
6/11 anonim válasza:
16/L
Most is gaznak tartom hogy elolvastam picit ciki volt mondogatni barataimnak ha kerdeztek hogy mit olvasok
De ha van jo konyv akkor ez nagyon az
Nekem nagyon nagyon tetszett ujraolvastam minden jo kis reszt rengetegszer
Nagyon tetszett es azert is tetszett mert a Reni nem mindennapi , nem JB meg mittudomen izeket hallgat hanem inkabb regebbi stilusu es ez bejott:) nekem tetszett
2015. aug. 29. 22:01
7/11 anonim válasza:
Szerintem SZJG-t ne vegyél, annyira azért nem jó, de ha jókat akarsz nevetni akkor a Bábelt vedd meg, vagy az akkor szakítsunk-ot (nekem még ez is jobban tetszett, mint az SZJG).
2015. aug. 29. 23:49
8/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó könyv! :)
2015. aug. 30. 19:07
9/11 anonim válasza:
Mindenkinek más a "jó". A Szjg-nek nincs idodalmi értéke, de könnyű, szórakoztató mű, ezért sokan olvassák és élvezik. Mint ahogy mekis gyorskaját sem azért esznek, mert hasznos és egészséges, hanem azért, mert finom. Kezdj bele, aztán ha nem tetszik, hagyd abba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!