Melyik az a könyv, ami Xenuról és a Thetanokról szól?
Ha szcientológia, akkor valszeg akkor juthatsz hozzá ehhez a könyvhöz, ha már százezreket befizettél, hogy eljuss mindenféle tanfolyammal olyan szintre, hogy a kezedbe vehesd e nagy mesét...
Addig nézelődj esetleg a wikin, az olcsóbb.
Ez a könyv is kapcsolódó anyag, elég sok mindent meg lehet belőle tudni:
Ron Hubbardban egyébként volt/lehetett egy nagyon intelligens és gyakorlatias zsenialitás is ... az biztos, hogy olyan anyag nincs még egy (ezen a Földön), mint az övé.
Szerencsére... :)
Én csak a Dianetikát olvastam, pontosabban miután rájöttem, hogy 300 oldalon keresztül a nagy büdös semmiről írt, a maradék 200-at már nem olvastam el.
Az ismert történet nagyon el van bagatellizálva, de nem feltétlenül csak mese.
Ronnál olyan anyagok vannak, amelyekkel ezt a lepukkadt földi társadalmat "gatyába lehetne rázni" .... azoknak viszont, akik abból profitálnak, hogy ez a földi társadalom kaotikus és lepukkant, ez nagyon nem az érdeke. Na, ők vették át a "cucc" irányítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!