Light in the shadows (a. Meredith walters ) könyv magyar fordításban?
Figyelt kérdés
A Find you in the dark című könyv 2.része magyarul mikorra fog megjelenni,ha meg fog egyáltalán?És az első részéhez terveznek filmet?
A válaszokat előre is köszönöm :)
2015. aug. 10. 11:49
1/14 anonim válasza:
Még idén karácsony előtt megjelenik, KMK-nak egyébként sem szokása félbehagyni a sorozatokat.
És remélem, nem lesz belőle film...
2/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :D
Én azért egy jó adaptációt lehet megnéznék
2015. szept. 8. 18:23
3/14 anonim válasza:
Hát, mostanában néhány kivételtől eltekintve, eléggé sz*r filmeket csinálnak jó könyvekből :(
4/14 anonim válasza:
Egyenlőre semmi infót nem hallottam, hogy mikor adják ki, pedig már nagyon várom :(
Egy komolyabb filmet meg én is megnéznék belőle.
5/14 anonim válasza:
Sajnos egyelőre nincs róla hír, pedig a kiadótól a nyáron kaptam azt a választ, hogy még karácsony előtt érkezik. Hátha majd idén ősszel...
6/14 anonim válasza:
En is utana erdeklodtem de nem tudni rola semmit :( nagyon varom mar.. kethetente bemegyek a konyves boltba megkerdezni.
7/14 A kérdező kommentje:
Legalább nem vagyok vele egyedül :/
Azért köszönöm :)
2016. jan. 9. 11:11
8/14 anonim válasza:
Ha valaki tud rola valamit kerem majd irjon nekem
9/14 anonim válasza:
Én megkérdeztem és azt mondták, hogy dolgoznak a kiadási jogokon és várhatóan 2017-ben fog megjelenni.
10/14 A kérdező kommentje:
Ez egy elég jó hír, köszönöm :D
2016. máj. 8. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!