Voldemort halála után is olyan éles maradt az ellentét a Mardekárosok meg a Griffendélesek között?
Helo!
Amikor a Lily Potter miatt letrejött magikus vedelem miatt Voldemort elvesztette erejet, akkor azt hittek, hogy meghalt, vege van. Nos, ez utanrol lathatjuk, hogy eles ellentet van a ket haz között - Harry iskoals evei. söt, Voldemort remuralma elött is hasonlo volt a helyzet - lasd utalsok a könyvben, visszaemlekezesek...
Szoval ezek alapjan, pszutan jozan paraszti esszel gyanithatjuk, hogy igen, tovabbra is eles maradt az ellentet.
Valamelyik részben elhangzik egy szereplő szájából, hogy el kéne törölni a beosztást, a házakat, mert megosztja a tanulókat, szétforgácsolja a közösséget és viszályt szít a gyerekek között.
Személy szerint én egyetértek vele.
Nem szabad skatulyázni.
Én valahol azt olvastam, hogy annyira már nem lesz nagyon erős az ellentét.
De mindig is voltak problémák, a későbbiek az is problémát okozhatott, hogy a mardekárosok nem álltak ki Harryék mellett és mind hazamenekültek.
a beosztások továbbra is megmaradnak és a két háznak erősen eltérő személyisége van.
A Mardekér/Griffendél között azért voltak ellentétek, mert épp ez az, hogy hasonlóak, de a Mardekárosok szerintem érdekesebbek legalábbis nekem.
Az eszük, hogy kritikus néha a hozzáállásuk, nyers humorok...imádom őket, Hollóhátasként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!