Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjg! Csak azok kattintsanak...

Szjg! Csak azok kattintsanak a kérdésre akinek éles a fantáziájuk. Okés? XD

Figyelt kérdés

Na. Szerintem tré dolog, hogy Laura nem írta le amikor Reniék "AZT" csinálták.

Képzeljétek el hogy írjátok a könyvet. Hogy írnátok le azt e részt? Nyissátok meg a fantáziátokat! :-)

2013. aug. 25. 21:54
 1/10 anonim válasza:
100%
Szerintem Laura azért nem írta le, mert- és ezt a kalauzban is említette- Reni nem az a lány, aki még ha ez a naplója is, ilyen nyíltan beszél egy ilyen dologról. amúgy meg így azért sokkal jobban el lehetett képzelni. már ha valaki el akarta. és mondjuk ha 10 évesek olvassák akkor lehet hogy nem úgy képzelték volna el mint mondjuk a 16 évesek:)
2013. aug. 26. 01:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy??
2013. aug. 26. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyébként a 10 évesek nem is tudják, hogy meg megtörtént Renivel és Cortezzel. Ők az ott alvást egy pizsibulinak hitték. Szakadtam. xddddd :DDDDD

Egyébként azért nem írta bele, mert ez egy ifjúsági regény. :) Ha nagyon kíváncsi vagy, hogyan írják le, olvass Nora Roberts-et. Van benne pár "pikáns jelenet".

2013. aug. 26. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem van olyan ismerősöm aki 9 éves,és kolvasta SZJg-t és tudta,hogy hogy is mennek le ezek a jelenetek!! Mint ahogy a barátnői is!!!!
2013. aug. 26. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Minek leírni minden részletet?

Egy csomó kérdés érkezett már ezzel kapcsolatban, hogy Laura esetleg részletesebben is leírhatta volna azt a részt.

Az olvasók tudják, hogy épp mi történik és gondolom leesett nekik, hogy mi van.

Szerintem Laura tökéletesen írta le.

2013. aug. 27. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
2013. aug. 28. 12:31
 7/10 Nikike60 válasza:
Leiner Laura azt mondta hogy ő azért nem írta le, hogy mindenki a saját maga képzelje el....
2013. aug. 29. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért mindenkit ez érdekel??? Mindenki elképzeli, ahogy akarja, amúgy meg csomó más érdekes dolog van benne nem csak ez!
2013. szept. 5. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok az ötödik válaszoló. Igaz minden, amit a többi írt, de amúgy mellékesen nem hiszem, hogy a szülők örültek volna, ha a 11-12 éves lányuk ilyen könyvet olvasott volna, ahol "azt" ilyen részletesen leírják...
2013. szept. 6. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Laura azért nem írta le, mert a történet nem korhatáros és tekintettel kell lenni arra, nagyrészben kisebbek és fiatalok olvassák. Végül is volt róla említés, diszkréten, szerintem ez így jó. Egy vad jelenet amúgy sem illett volna bele egy idill szerelembe, sem Reni, sem a szereplők nem olyanok, sem az író. Viszont, nekem is megmozgatta a fantáziám, hogy történhetett, de nem csak Reni és Cortez, hanem Kinga és Dave, Virág és Ricsi között is.

Én sem írnám le ebben a könyvben bővebben, szerintem ez a pár enyhe célzás és említés pont elég. De, azért vannak elképzeléseim. Cortez biztosan nagyon vigyázott Renire, gyengéd volt, és sötében, mivel Reni szégyenlős. Biztosan romantikus volt, kevésbé vad, sok csókkal és simogatással. De Kinga és Virág elsőjére is vannak ötleteim... :)

2013. szept. 8. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!