Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha szeretnéd hogy egy linkre...

Ha szeretnéd hogy egy linkre sokan kattintsanak te hogy kezdesz hozzá?

Figyelt kérdés

Tettek már fel ilyen kérdést, és nem értették, szóval ez egy játék, ahol az nyer aki a legtöbb pontot gyüjtötte, mindenkinek van egy személyes linkje, és akkor kap a játékos egy pontot, ha valaki, egy másik IP címről a linkjére kattint, és beírja a kódot amit a képen lát (ez ilyen emberdetektor, hogy tuti nem egy gép kattintgat folyamatosan)

Milyen lehetőségek vannak rá, hogy minnél több pontot szerezhessen az ember? Hova lehet kirakni a linket ahol nagyon sokan rákattintanak? Te hogy csinálnád?

2009. okt. 13. 18:48
 1/6 anonim válasza:
Szia!!Először is kiraknám a közösségi oldalak faliujságjára(nem tom iwiw-en hogy van nem vok fent)meg msn-re is kiraknám személyes üzenetként.itt feltennék egy kérdést ho "Rákattintanál a linkre?" kb. ennyit tudnék tenni de még van sok lehetőség pl youtube.:))
2009. okt. 13. 19:07
 2/6 anonim válasza:
én neveldéken szoktam hírdetni,meg msn-en :D
2009. okt. 13. 19:09
 3/6 A kérdező kommentje:
De a neveldéken manapság csak drága SMSekért lehet hírdetni...
2009. okt. 13. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Tedd ki ide :)
2009. okt. 13. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Keresel web proxy-kat és bemásolgatod és az ad vagy esetleg van egy ijen oldal ahol regisztrálni kell és hirdetik hejetted ! én igy játszom a bitefightal a harapólinket proxykba másolgatom és tegnap kezdtem el és 1 ora altt vagy 20 al több lett a nézettségem!
2009. okt. 14. 12:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Az nem rossz :D

Egyébként ide már kitettem de letörölték :(

2009. okt. 14. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!